Christine Isaksen

Senior kunnskapsingeniør

Christine Isaksen har jobbet i Computas siden august 2016. Hun tok opprinnelig en bred mastergrad i softwareutvikling, men skjønte underveis at det var frontend som opptok henne mest.

Drømmestedet fra dag 1

Christine trodde hun måtte bruke litt tid på å komme seg inn i drømmejobben i Computas. Men hun startet på drømmestedet fra første dag.

– Før jeg begynte å jobbe tenkte jeg at jeg måtte starte med backend og så få jobbe med frontend etterhvert. Men allerede første dag på jobb ble jeg plassert på frontend fordi de oppfattet at det var det jeg ville jobbe med, sier Christine Isaksen, senior kunnskapsingeniør i Computas.

Tett oppfølging

I Computas blir unge nyansatte fulgt opp gjennom programmet Computas NXT. Christine var med på dette programmet.

— Vi hadde faglige og sosiale samlinger gjennom det første året. Vi lærte litt om hvordan det er å være konsulent, og fikk råd som kan gjøre oss bedre. Som ung nyansatt har du gjerne andre utfordringer enn de som har jobbet en stund, så dette er viktig. Det gjør også at man klarer å skape et nettverk blant de yngre. Computas er jo en stor bedrift.

Hun setter også stor pris på kulturen for kunnskapsdeling i Computas.

— I Computas er det en veldig stor vilje til å hjelpe med problemer du sitter på, og på å være en god kollega. Jeg tror det gjør oss sterke som bedrift.

Christine synes rett og slett at det er veldig gøy å jobbe i Computas.

— Jeg får jobbe med det jeg liker, og det er rom for å si sine meninger og påvirke sin arbeidshverdag. Vi har et veldig bra arbeidsmiljø! Alle er veldig hyggelige, og jeg har det gøy uansett hvem jeg sitter ved siden av i lunsjen.

Scrum master og team leder

Nå jobber Christine for Helsedirektoratet der målet er å bedre brukeropplevelsen på en del av Helsedirektorates applikasjoner samtidig som man ønsker å jobbe mer smidig. Christine er Scrum-master for teamet sitt og jobber i tett samarbeid med kunden for å finne de beste løsningene for å bedre brukeropplevelsen på applikasjonen de utvikler. I tillegg er Christine teamleder i avdelingen sin der hun har ansvar for oppfølging av et team på ca 10 personer.


Ta kontakt med Christine