21. Oct 16:30-19:15

Computashuset

Kode med mening

Bli med og samle inn penger til TV-aksjonen gjennom koding og lek! Tradisjon tro engasjerer Computas seg i TV-aksjonen gjennom bidrag og aktiviteter. Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap, og gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid. Torsdag 21. oktober inviterer vi til “Kode med mening” hjemme hos oss i Akersgata! En kveld med lek og moro – både for deg med og uten kode-erfaring.

Agenda

Kl. 16.30 – 17.00
Mat, forfriskninger og mingling

Kl. 17.00 – 17.15
Velkomst og introduksjon til kveldens tema m/TV-aksjonen og Computas
TV-aksjonen forteller selv litt om årets TV-aksjon og hva pengene går til. Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24. oktober.

Kl. 17.15 – 19.15
Forsøk deg som digital bøssebærer” eller “Lek med mening”

Velg selv om du vil leke med mening (ingen forkunnskaper nødvendig) eller forsøke deg som digital bøssebærer (det eneste du trenger for å være med er noe det går an å programmere på).


Hva er «Forsøk deg som digital bøssebærer»? “Forsøk deg som digital bøssebærer” er en workshop med fokus på å løse oppgaver knyttet til store og små utfordringer for TV-aksjonen. For hver oppgave som løses, donerer Computas en sum penger til TV-aksjonen. Du skal med andre ord ikke bare løse problemer, du er med på å samle inn penger selv. Det eneste du trenger for å være med er en datamaskin eller noe annet det går an å programmere på. Alle oppgavene er lagt opp sånn at du ikke skal trenge å installere noe spesielt. 𝘕𝘉! 𝘋𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘰𝘨𝘴𝘢̊ 𝘮𝘶𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘢̊ 𝘥𝘦𝘭𝘵𝘢 𝘱𝘢̊ 𝘸𝘰𝘳𝘬𝘴𝘩𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘭𝘵, 𝘴𝘦 𝘱𝘢̊𝘮𝘦𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨.

Hva er «Lek med mening»? Har du ikke kode-erfaring? Bli med på lek med mening! Spill kjempe-Jenga, Cornhole og masse annet gøy og samle inn penger til TV-aksjonen.

Vi garanterer en hyggelig kveld med nettverksbygging og god stemning!

Det handler om små bidrag for å gjøre verden til et bedre sted

Trond Eilertsen, adm.dir.

Årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger.  Vi skal gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 24. oktober. Vil du lese mer om de konkrete tiltakene pengene skal gå til? Les mer her.