Computas åpner kontor i Trondheim – bli med?

Sted: Trondheim
Frist: søndag 3. juli, 23:59

Er du en som trigges av å finne nyttige løsninger på komplekse problemer? Som ønsker å bidra, og som ser helheten og ikke bare detaljene? Og som opplever at det å være en del av løsningen er ekstra motiverende?

Da er vi kanskje selskapet for deg? Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Helt siden 1985 har vi utviklet og skapt nye teknologiløsninger for både store og små virksomheter.

Vi lager ikke bare løsninger som kundene våre forelsker seg i. Vi bidrar også til løsninger på vår tids store samfunnsutfordringer – om det gjelder bærekraftig verdiskapning, fordeling av våre felles goder, det grønne skiftet eller etisk bruk av data og kunstig intelligens. Vi motiveres av å kunne forbedre og forenkle hverdagen for våre kunder, og å begeistre med gode brukeropplevelser.

Nå skal vi bygge en ny avdeling av Computas i Trondheim. Her vil du møte en uformell kultur, preget av skaperglede, samarbeid og kunnskapsdeling. Vi og kundene våre har store ambisjoner, og for at vi skal få gjort alt vi vil, trenger vi flere teknologer.

Vil du være med oss og bli en del av løsningen? Ta kontakt for en uformell prat og for å bli bedre kjent med oss. For mer informasjon om Trondheimskontoret les her.

Kontaktperson

Ida Ryland

+47 957 08 373

Apply for position