Kickstart karrieren din med utsikt til både kongen og statsministeren!

Sted: Oslo
Frist: søndag 10. oktober, 23:59

Som nyutdannet i Computas, vil du begynne i vår nyoppstartede avdeling: Computas NXT. NXT er en avdeling skreddersydd for nyutdannede hvor målet er å sørge for at du får en kick-start på karrieren. Gjennom et toårig program vil ca 20 nyutdannede få mulighet til å utforske ulike fagfelt og roller, før du, i samarbeid med din leder, finner ut hvilken fagavdeling som passer deg på sikt.

Vi tror på viktigheten av å skape godt miljø hvor vi kan utvikle oss selv og hverandre, og ikke minst ha det gøy sammen. Gjennom spennende og lærerike prosjekter, interessante roller i NXT avdelingen og et skreddersydd utviklingsprogram, vil nyutdannede oppleve høy grad av personlig og faglig utvikling.

Hos Computas får du:

  • Sjansen til å utforske ulike teknologier, enten du ønsker å jobbe med Python, C#, F#, Java, Google Cloud, Azure, Kotlin, arkitektur, modellering, dataanalyse, maskinlæring, Angular eller React!
  • Bli en del av et sterkt fagmiljø, hvor kompetansedeling er viktig
  • Jobbe med de dyktigste utviklerne i Norge, som brenner for det de driver med
  • Bli med på interne fagkonferanser, meetups og hackatons
  • Medeierskap i bedriften – vi er 100% ansatteid

Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse, er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring. Som nyutdannet konsulent må du trives i møte med kunder, være nysgjerrig, ambisiøs og like utfordringer. Har du en glødende interesse for teknologi og systemutvikling? Søk da vel!

Søknadsfrist: 10. oktober 2021
Oppstart: Høsten 2022. Mulighet for oppstart tidligere.

Om Computas: 
Vi er en nordisk leverandør av IT-tjenester og rådgivning med nærmere 300 ansatte. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor. Vi har 35 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring. Computas’ konsulenter jobber vanligvis i tverrfaglige team hos våre kunder, og arbeidet baserer vi på velprøvd metodikk for smidig IT-utvikling og en sterk kultur for samarbeid og kompetansedeling. Derfor kan vi vise til fornøyde kunder og ansatte, lange kundeforhold og solide løsninger som varer.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i København og Bucuresti.  

I mellomtiden kan jo du bli bedre kjent med oss:

  • Blogg: https://computas.com/arkiv/blogg/
  • Nysgjerrig på kundene våre? Les kundecaser her: https://computas.com/referanser/

Kontaktperson

Kathrine Huus Waagen

+47 482 29 310

Søk på stilling