Nyutdannede utviklere

Sted: Oslo
Frist: søndag 9. oktober, 23:59

Du har studert og studert, og nå skal du ta i bruk det du har lært. Så hvor skal du begynne? Hva slags selskap? Hva slags stilling? Finnes det en arbeidsgiver der ute som passer meg og mine ønsker, drømmer og ambisjoner?

Det er bare å kaste deg ut i det. Og hos oss kan vi love deg en god og trygg landing. Det sier de som har startet sin karriere hos oss. Derfor er det mange som blir hos oss, for de kan ikke tenke seg et bedre sted å jobbe.

Vi er på utkikk etter deg som har teknisk utdannelse, kommer rett fra studiene eller har ett-to års erfaring. Du er ivrig etter å komme i gang med å utvikle digitale løsninger og se de komme til nytte i samfunnet.

En god start betyr alt!
Som nyutdannet i Computas blir du en del av Computas NXT. Denne avdelingen er skrudd sammen for å gi den oppfølgingen, tryggheten og friheten du trenger for å få en god start. Du vil tilhøre denne avdelingen i starten av din karriere.

Du inspirerer oss
I Computas blir du en del av et lag hvor alle er like viktige, og hvor vi oppriktig bryr oss om hverandre. Det er ikke tilfeldig at det er vi ansatte som sammen eier selskapet. Vi ser også en stor verdi i det du tar med deg av ny kunnskap og nye metoder for problemløsning.

Lær av de beste
Den mest effektive måten å lære og utvikle seg på er å jobbe tett sammen med flinke folk. Hos oss får man en menor som er ivrig på å dele sin erfaring og kunnskap med deg. Vi er sikre på at du får en solid og trygg oppstart i Computas med tett oppfølging.

Dette tilbyr NXT:

  • Tre-ukers onboarding hvor du lærer alt om Computas og vår måte å jobbe på. Du får din egen fadder, blir kurset, deltar på workshops mm.
  • Spennende prosjekter med superflinke mentorer.
  • Et miljø og en kultur som gir deg tryggheten du trenger for å gå ut av komfortsonen og ta nye faglige og personlige steg.
  • Et generøst kompetansebudsjett.
  • Konsulent-klubb, startup-klubb, fagnettverk, fagdager og fagkvelder, hyttetur, cage-ball, klatring, padel, brettspill mm.. finn din interesse, eller ta initiativ til å starte opp din favorittaktivitet.
  • Mulighet til å påvirke: Computas har en flat struktur med nærhet til ledelse og beslutninger. Ønsker du å engasjere deg, får du raskt ansvar.

Kontaktperson

Simon Isaksen

+47 951 19 892

Apply for position