Nyutdannede utviklere

Sted: Oslo
Frist: tirsdag 30. november, 23:59

Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse, er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring, og som drømmer om å bruke din kompetanse til å skape nyttige digitale løsninger til det beste for samfunnet.

Som nyutdannet konsulent må du trives i møte med kunder, være nysgjerrig, og ambisiøs, og i Computas får du god støtte til å kunne ta utfordringer på strak arm. Her møter du et solid tverrfaglig miljø med en sterk kultur for samarbeid og få spisse albuer. Vi er et ansatteid selskap og er stolte av langsiktige relasjoner til våre kunder og høy kunde- og medarbeidertilfredshet.

Som nyutdannet i Computas, blir du en del av vår nyoppstartede avdeling: Computas NXT. Avdelingen er skreddersydd for å gi deg den oppfølgingen, tryggheten og friheten du som nyutdannet trenger for å få en god start på karrieren. Du vil tilhøre avdelingen i 2 år før du, i samarbeid med leder, velger en fagavdeling.

Dette tilbyr NXT:

  • Tre-ukers onboarding: Ved oppstart i august går alle nyutdannede gjennom en tre-ukers onboarding hvor man lærer om Computas og vår måte å jobbe på. Man får en fadder, blir kurset, deltar på workshops og leverer et fullverdig prosjekt sammen med de andre nyutdannede. Etter tre uker har man blitt godt kjent med hverandre og bygget kompetanse som gjør en tryggere i møte med sitt første prosjekt.
  • Spennende prosjekter med dyktige mentorer: I Computas jobber vi på spennende og lærerike prosjekter som betyr noe for samfunnet. Vi har lange tradisjoner med å ta inn nyutdannede og vet hvor viktig det er å ha dyktige mentorer på prosjektet som veileder og følger opp.
  • Godt miljø med fokus på samarbeid: Grunnleggende for NXT-avdelingen er at vi går gjennom dette sammen. Vi samarbeider på tvers av prosjekter, bidra til hverandres utvikling og har det mye gøy sammen. Vi tror tryggheten dette gir gjør at man tør å gå mer ut av komfortsonen sin, og på den måten vokse raskere.
  • Tett oppfølging og skreddersydd utviklingsprogram: NXT er en mangfoldig gjeng med forskjellige bakgrunner, styrker og faglige interesser. Vi er alle forskjellige og utviklingsprogrammet skal også reflektere dette. I tett samarbeid med leder settes mål, med en tilhørende utviklingsplan, basert på den enkeltes ønsker, motivasjon og prosjektsituasjon. Et stort kompetansebudsjett medfølger.
  • Stort tilbud av faglige og sosiale aktiviteter: Månedlige avdelingsmøter med faglig og sosialt innhold, konsulent-klubb, startup-klubb, fagnettverk, fagdager og -kvelder, hyttetur, cage-ball, klatring, padel og brettspill er bare noen av tilbudene i NXT og i Computas. Her er det med andre ord nok å finne på, og det er stor frihet til å starte opp andre spennende aktiviteter.
  • Mulighet til å påvirke: I Computas er det flat struktur og nærhet til ledelse og beslutninger. De som ønsker å engasjere seg får raskt mye ansvar, noe som også gir god trening i ledelse og administrasjon. De ansatte i Computas NXT har derfor stor påvirkning på den videre utviklingen av avdelingen.

Har du en glødende interesse for teknologi og systemutvikling? Søk da vel!

I mellomtiden kan jo du bli bedre kjent med oss:

Kontaktperson

Simon Isaksen

+47 951 19 892

Søk på stilling