Nyutdannet med høye ambisjoner innen IT?

Sted: Oslo
Frist: søndag 5. september, 23:59

NXT er en avdeling skreddersydd for nyutdannede hvor målet er å sørge for at nyutdannede får en skikkelig bra start på karrieren. Gjennom et toårig program vil ca 20 nyutdannede få mulighet til å utforske ulike fagfelt og roller, før du, i samarbeid med din leder, finner ut hvilken fagavdeling som passer deg på sikt.

Vi tror på viktigheten av å skape godt miljø hvor vi kan utvikle oss selv og hverandre, og ikke minst ha det gøy sammen. Gjennom spennende og lærerike prosjekter og et skreddersydd utviklingsprogram, vil nyutdannede oppleve høy grad av personlig og faglig utvikling.

Hos Computas får du:

  • Sjansen til å utforske ulike teknologier, enten du ønsker å jobbe med Python, C#, F#, Java, Google Cloud, Azure, Kotlin, arkitektur, modellering, dataanalyse, maskinlæring, Angular eller React!
  • Bli en del av et sterkt fagmiljø, hvor kompetansedeling står på agendaen
  • Jobbe med de dyktigste utviklerne i Norge, som brenner for det de driver med
  • Bli med på interne fagkonferanser, meetups og hackatons
  • Medeierskap i bedriften – vi er 100% ansatteid

Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse, er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring. Som nyutdannet konsulent må du trives i møte med kunder, være nysgjerrig, ambisiøs og like utfordringer. Har du en glødende interesse for teknologi og systemutvikling? Søk da vel!

Vi er en nordisk leverandør av IT-tjenester og rådgivning med nærmere 300 ansatte. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor. Vi har 35 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring. Computas’ konsulenter jobber vanligvis i tverrfaglige team hos våre kunder, og arbeidet baserer vi på velprøvd metodikk for smidig IT-utvikling og en sterk kultur for samarbeid og kompetansedeling. Derfor kan vi vise til fornøyde kunder og ansatte, lange kundeforhold og solide løsninger som varer.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i København og Bucuresti.  

Søknadsfrist: 5. september
Oppstart: Høsten 2021 eller januar 2022

I mellomtiden kan jo du bli bedre kjent med oss:

Kontaktperson

Charlotte Jenssen

+47 930 84 491

Søk på stilling