Apputvikling med sikkerhet i fokus

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg når man skal investere i en app for bedriften. Du kan være trygg på at forstår deg og din bedrifts behov gjennom hele leveransen. Vi hjelper deg å navigere ditt mobilprosjekt trygt i havn. Fra idé til ferdig produkt kan vi bidra med konsept, rådgivning, design og utvikling.

Apputvikling

For å oppnå god brukeropplevelse er det minst like viktig at en app starter og kjører raskt. Den må også benytte konvensjoner som er særegne for iOS og Android slik at brukerne føler seg hjemme i appene. Vi oppnår maksimal brukeropplevelse og gjenbruk av kode ved å benytte Xamarin kryssplattformutvikling. Microsoft-verktøyet gir utviklere muligheten til å utvikle via .Net og gir tilgang til et stort bibliotek med mange års erfaring. Mest mulig kode deles mellom iOS og Android slik at utvikling og endringer går raskere og blir billigere enn å lage to ulike prosjekter med hvert sitt språk og verktøy. Xamarin tillater samme hastighet og brukeropplevelse som man ellers får.

Design og brukeropplevelse

I dag er heldigvis brukere av apper vant til god brukeropplevelse på apper. Dette betyr at en app må se og føles perfekt for at brukeren skal få lyst til å bruke den. Denne følelsen dannes i løpet av de første sekundene etter en app startes første gang. For at din app skal se og føles perfekt, er designet noe av det viktigste. Vi har egne designere som er eksperter på appdesign. Appdesigneren sikrer at appen ser enkel og innbydende ut.

Rådgivning

Vi gir deg gode råd på veien fra idé til ferdig app. Vi kan raskt hjelpe deg på riktig vei og har eksperter innenfor apputvikling, sikkerhet, brukeropplevelse, interaksjonsdesign, grafisk design, webutvikling, integrasjon og cloud. Vi gir deg tilgang til de ressurser som gir de beste rådene basert på lang erfaring.

Sikkerhetsanalyser

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg når man skal investere i en app for bedriften. Du kan være trygg på at vi forstår deg og din bedrifts behov. Vi har alltid fokus på sikkerhet når vi utvikler apper. Dette spenner fra sikring av appen i seg selv, kryptert kommunikasjon med appen og hvordan data lagres til personvern. Har du en app som du er usikker på, kan vi ta en analyse av appen i forbindelse med disse sidene av sikkerhet. I tillegg vil vi forsikre oss om at appen er rustet for de nye kravene til personvern og sikkerhet som trer i kraft sommeren 2018.

Cloud, integrasjoner og web

Vi er partnere med Google og kan tilby mange av tjenestene som Google tilbyr i appene vi lager. Vi kan også benytte Azure som cloud-tjeneste eller benytte eksisterende servere. Vi har egne eksperter på integrasjon om det skulle være behov for å integrere mot eksisterende systemer i din bedrift i forbindelse med appen. Ofte kan det være aktuelt å vedlikeholde data via en administrasjons-web. Dette gjør våre webutviklere og webdesignere.

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Håvard Wiik