Åpen fagkveld i Trondheim

Tirsdag 23. april inviterte vi til Åpen fagkveld hjemme hos oss på DIGS i Trondheim! Det var flere spennende foredrag, samt mat, forfriskninger og mingling. Sjefsingeniør Rustam Mehmandarov gjentok foredraget han holdt under Google Cloud Next ’24 i Las Vegas – med fokus på Java på Google Cloud, og vi snakket om anvendt AI hos norske virksomheter. En uformell kveld med fag og god stemning!

Faglig program

Kl. 17.00 – 18.00
Mat, forfriskninger og mingling
Dørene åpner kl. 17.00 – og det blir mat og drikke fra start, før faglig program begynner kl. 18.00.

Kl. 18.00 – 18.45
Fra hype til anvendt AI hos norske virksomheter
Ida Ryland, Nicholas Christiansen og Mikael Steenbuch skal snakke om reelle eksempler fra private og offentlige norske virksomheter som bruker AI i dag og hvilke erfaringer vi fikk på veien.

Portrettbilde av Rustam Mehmandarov

Kl. 19.00 – 19.45
Java på Google Cloud – som presentert på Google Next ’24
Vil du vite mer om alternativene dine for å kjøre Java på Google Cloud? Sjefsingeniør Rustam Mehmandarov gjentar foredraget han holder under Google Next ’24 i Las Vegas – og viser deg ulike alternativer for å kjøre din kode skrevet med de nyeste Java- og Jakarta EE-versjonene serverløst, med spesiell fokus på Google Cloud Run. Videre vil vi se på hvordan oppstarts- og kjøretidsytelsen kan optimaliseres ved hjelp av ulike teknikker.

Kl. 20.00 – 21.00
Felles avslutning med sosialt og mingling
Vi avslutter kvelden med uformell og hyggelig mingling.