Computas Trondheim

Nå ansetter vi teknologer

Computas etablerte seg i Trondheim våren 2022! Vi holder til hos DIGS i Krambugata 2 – et kontorfellesskap for startups og vekstbedrifter i sentrum av byen. Teamet er i vekst, og vi er på utkikk etter å forsterke gjengen i Trondheim med enda flere hyggelige smartinger.

På jakt etter jobb i Norges teknologihovedstad?

Vi skal forsterke vår nyeste enhet med enda flere hyggelige smartinger. Vi ser etter nettopp deg som ønsker å utgjøre en forskjell i hverdagen og har lyst til å være med på å bygge og forme Computas Trondheim, som nå består av over 10 dedikerte ansatte. Se våre ledige stillinger her!

Med 35 års erfaring har Computas opparbeidet seg en solid posisjon i markedet. Derfor vinner vi stadig nye oppdrag i offentlig og privat sektor, hvor vi jobber med samfunnsviktige løsninger og teknologi som gir mening. Men vi liker å se på oss selv som en utfordrer som hjelper våre kunder med å forbedre, forenkle og begeistre.

Ida leder etableringen

I en alder av 28 år tok Ida Ryland steget opp fra utvikler til leder for det nye Trondheimskontoret til Computas. Ida er en av Norges 50 fremste tech-kvinner og har jobbet som utvikler i Computas siden 2017, etter å ha vært sommerstudent i 2016. Hun har en Master i Algoritmer fra Universitetet i Bergen, og har jobbet i oppdrag hos både Aker Solutions, PGS og Ikea. Hun er opptatt av å bygge et av de mest attraktive arbeidsmiljøene for teknologer i Trondheim.

Hos oss er kunnskapsdeling, i en uformell setting, det aller viktigste. Folk er genuint glad i å dele erfaring og kunnskap


Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat