Tjenester

Vi gjør det vanskelige enkelt

Computas leder og bistår i digitaliserings- og innovasjonsarbeid i offentlig og privat sektor. For noen kunder er vi en rådgiver innen innovasjon og nye teknologiske løsninger. For andre realiserer vi innovasjonsprosjekter og utvikler løsninger – for nytte og verdiskapning. Vi er er helt i front på skyteknologi og er både Microsoft Gold Partner og Premier Google Cloud Partner.

Systemutvikling

I Computas er vi spesialister på system- og applikasjonsutvikling. Vi utvikler alt fra avanserte saksbehandlingsløsninger til mobilapplikasjoner for forbrukermarkedet. Vi tilbyr erfaring og spisskompetanse på alle områder innenfor system- og applikasjonsutvikling – på utvalgte områder eller i tverrfaglige team.

Skyteknologi

I Computas kombinere vi teknologisk spisskompetanse med bred forretningsforståelse. Vi hjelper våre kunder med å ta gode valg for å lykkes med hele skyreisen, og utnytte de teknologiske mulighetene som tilbys i skyplattformer som Microsoft Azure og Google Cloud Platform.

Dataanalyse og innsikt

De fleste virksomheter har tilgang til stadig mer data – salgsdata, logistikk- og lagerdata, trafikkdata fra nettsider og butikker, data om brukere og kunder. Men selv virksomheter med tradisjonell IT-infrastruktur, kan komme kjapt i gang med dataanalyse ved å ta i bruk moderne datavarehusløsninger i skyen.

Brukeropplevelse

Løsningene vi utvikler skal være nyttige og gjøre hverdagen bedre for kundene våre, deres ansatte og deres kunder igjen. Derfor setter vi mennesker i fokus når vi lager løsninger og jobber tverrfaglig med tjenestedesignere, interaksjonsdesignere, grafiske designere, utviklere og funksjonelle eksperter i prosjektleveransene våre.

Rådgivning

Vi hjelper våre kunder med å planlegge og gjennomføre «den digitale reisen». Det kan handle om å legge om interne og eksterne prosesser, møte kunder i nye digitale flater, utnytte potensialet i radikal teknologi som maskinlæring og kunstig intelligens, og utvikle nye forretningsmodeller for økt konkurransekraft og bedre effektivitet.

Ansatte som snakker sammen rundt et bord

Hvorfor skal du velge Computas?

Computas har over 280 konsulenter med spisskompetanse og erfaring innen et bredt spekter av fagområder. Fagkulturen er sterkt forankret i selskapet og over 90% av de ansatte har utdannelse på nivå med sivilingeniør/mastergrad eller høyere. Kulturen handler om å å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger og å skape løsninger og tjenester med høy nytteverdi for våre kunder.

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen