Tjenester

Vi gjør det vanskelige enkelt

Computas leder og bistår i digitaliserings- og innovasjonsarbeid i offentlig og privat sektor. For noen kunder er vi en rådgiver innen innovasjon og nye teknologiske løsninger. For andre realiserer vi innovasjonsprosjekter og utvikler løsninger – for nytte og verdiskapning. Vi er er helt i front på skyteknologi og er både Microsoft Gold Partner og Premier Google Cloud Partner.

Aktuelle artikler

Arbeidsmetodikk (6) Atlassian (4) Automatisering (3) Big data (11) Brukeropplevelse (1) Confluence (1) Dataanalyse (10) Jira (1) Jira Service Desk (1) Jira Service Management (1) Jobb (7) Kunstig intelligens (10) Sikkerhet (2) Skyteknologi (10)

Ansatte som snakker sammen rundt et bord

Hvorfor skal du velge Computas?

Computas har over 280 konsulenter med spisskompetanse og erfaring innen et bredt spekter av fagområder. Fagkulturen er sterkt forankret i selskapet og over 90% av de ansatte har utdannelse på nivå med sivilingeniør/mastergrad eller høyere. Kulturen handler om å å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger og å skape løsninger og tjenester med høy nytteverdi for våre kunder.