Sikkerhet

Virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor nye og ukjente trusler og muligheter. Ved å benytte Computas sin rådgiving og tjenesteutvikling får du bistand til å implementere sikkerhet i tjenestene dine fra start.

Vi hjelper deg med

Ved å benytte Computas sin rådgiving og tjenesteutvikling får du bistand til å implementere sikkerhet i tjenestene dine.

  • Sikkerhet i skyen – Computas Cloud Security Assessment – en evaluering av status, behov og anbefalte tiltak i prioritert rekkefølge.
  • Skymegling: Veien fra tradisjonell IT-infrastruktur til sky stiller mange krav til virksomheten. Ikke bare til IT-relaterte forberedelser og vurderinger, men også til det organisatoriske, juridiske, finansielle, sikkerhetsmessige. Som skymegler tilbyr vi ett kontaktpunkt for å administrere alle skytjenestene dine.
  • Datasikkerhet
  • Sikker bruk av AI: Spørsmål rundt sikkerhet, bruk av data og etiske problemstillinger gjør at mange vegrer seg for å ta i bruk AI. Computas har levert AI-tjenester siden 1985, og hjelper virksomheter i både offentlig og privat sektor med å utnytte AI uten at det går på kompromiss med sikkerhet og etikk.
  • Human Security Layer: Opptil 90% av alle vellykkede dataangrep skyldes menneskelig feil. Det hjelper derfor ofte ikke å ha sikre systemer hvis du ikke har sikret de ansatte. Computas kan tilby produkter og rådgivning innen kompetansebygging blant ansatte, e-postsikkerhet og passordhåndtering.

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen