Sikkerhet

Virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor nye og ukjente trusler og muligheter. Computas har hjulpet flere kunder i privat og offentlig sektor med å sikre sine IT-systemer. Ved å benytte vår rådgiving og tjenesteutvikling får du bistand til å implementere sikkerhet i tjenestene dine fra start.

Flere norske virksomheter har de siste årene tatt store steg i digitaliseringen. Samtidig vil adopsjon av nye digitale løsninger som skyteknologi, dataplattformer og kunstig intelligens stille virksomheter ovenfor nye digitale trusler, med medførende krav til et annet fokus og annen kompetanse enn tidligere.

Vi kan hjelpe deg med

Ved å benytte Computas sin rådgiving og tjenesteutvikling får du bistand til å implementere sikkerhet i tjenestene dine.

  • Sikkerhet i skyen – Vi sørger for at skyplattformen fungerer i sammensetninger og i samhandling med andre tjenester, samtidig som man bygger en sikker grunnmur, trygg databehandling og backup.
  • Datasikkerhet – Sikker datalagring, og at data lagres innenfor gjeldende lover og regler.
  • Sikker bruk av AI – Spørsmål rundt sikkerhet, bruk av data og etiske problemstillinger gjør at mange vegrer seg for å ta i bruk AI. Computas har levert AI-tjenester siden 1985, og hjelper virksomheter i både offentlig og privat sektor med å utnytte AI uten at det går på kompromiss med sikkerhet og etikk.
Portrett Pål Knudsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Pål Vermund Knudsen