Microsoft Azure

Computas hjelper deg med å ta i bruk tjenester fra Microsoft Azure. Kunder som tar i bruk skytjenester opplever en modernisering av eksisterende løsninger og får frigjort ressurser som kan fokusere på videre innovasjon og digitalisering. Computas er Microsoft Gold Partner og Cloud Solution Provider.

Hvorfor velge skytjenester fra Microsoft Azure?

Microsoft Azure er en markedsledende aktør innen skytjenester. Azure er av en rekke grunner det naturlige valget for bedrifter som allerede har applikasjoner utviklet basert på Microsoft-teknologi. Støtte for å migrere disse til skyen, eller erstatte komponenter i applikasjonene med tilsvarende komponenter i skyen, er spesielt godt befestet i Azure.

Et typisk eksempel er at virksomheter i dag baserer seg på Active Directory for administrasjon av brukere og brukerrettigheter. I dette tilfellet kan du koble Azure Active Directory rett mot den lokale AD-løsningen. Vår erfaring er at Azure også fungerer vel så bra for applikasjoner som ikke er basert på Microsoft-teknologi, eller som er basert på Open Source-teknologi. Dette gir deg en høy grad av fleksibilitet.

Utvikling på tvers av enheter

Microsoft Azure tilbyr et stort utvalg av standardkomponenter som gjør det mulig å utvikle systemer på tvers av web, native mobilapplikasjoner og andre IoT-enheter. Microsoft Azure har også støtte for maskinlæring og kunstig intelligens.

Azure har et spesielt konkurransefortrinn når det gjelder hybridsky (hybrid cloud), en løsning der man kombinerer Microsoft Azure med servere eller en «Azure Stack» driftet lokalt. For kunder som har spesielt sensitive data, kan dette være et attraktivt valg.

Computas kan bistå med rådgivning og konsulent-tjenester innenfor

  • alt av tjenester på Microsoft Azure
  • å migrere applikasjoner og data over til skyen
  • å utvikle applikasjoner i Microsoft Azure/skyen
  • maskinlæring og kunstig intelligens
  • big data og dataanalyse
  • arkitektur og arkitektursikkerhet

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Pål Vermund Knudsen