Microsoft Azure

Det ligger et enormt potensiale i å ta i bruk nye innovative skytjenester fra aktører som Microsoft og de som klarer å utnytte disse mulighetene best vil få et konkurransemessig fortrinn. Computas er Microsoft Gold Partner og Cloud Solution Provider. Gjennom en rekke kundeoppdrag har Computas erfaring med å benytte Microsoft Azure hos virksomheter i privat og offentlig sektor for å drive innovasjon, verdiskapning og øke konkurransekraft.

Hva er Microsoft Azure?

Microsoft Azure er en markedsledende skyplattform og er gjerne et naturlig valg for bedrifter som allerede har applikasjoner utviklet basert på Microsoft-teknologi. Støtte for å migrere disse til skyen, eller erstatte komponenter i applikasjonene med tilsvarende komponenter i skyen, er spesielt godt befestet i Azure. Azure-plattformen består av mer enn 200 produkter og skytjenester som gjør det mulig å utvikle systemer på tvers av web, native mobilapplikasjoner og andre IoT-enheter. Microsoft Azure har også støtte for maskinlæring og kunstig intelligens.

Azure har et spesielt konkurransefortrinn når det gjelder hybridsky (hybrid cloud), en løsning der man kombinerer Microsoft Azure med servere eller en «Azure Stack» driftet lokalt. For kunder som har spesielt sensitive data, kan dette være et attraktivt valg.


Portrettbilde av Jon Gunnar Aasen

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Jon-Gunnar Aasen