Microsoft Azure

Microsoft Azure er en markedsledende skyplattform og et naturlig valg for bedrifter som allerede har applikasjoner utviklet basert på Microsoft-teknologi. Computas er Microsoft Gold Partner og Cloud Solution Provider. Vi hjelper deg med alt fra rådgivning til utvikling av applikasjoner skreddersydd for plattformen.

Notebook with Microsoft Azure logo.

Gjennom en rekke kundeoppdrag har Computas erfaring med å benytte Microsoft Azure hos virksomheter i privat og offentlig sektor for å drive innovasjon, verdiskapning og øke konkurransekraft. Azure-plattformen består av mer enn 200 produkter og skytjenester som gjør det mulig å utvikle systemer på tvers av web, native mobilapplikasjoner og andre IoT-enheter. Microsoft Azure har også støtte for maskinlæring og kunstig intelligens.

Erik Talleng diskuterer med kollegaer

Nysgjerrig på Microsoft Open AI API’er?

Kom i gang med Computas AI Discovery Workshop! I denne kreative workshopen går vi gjennom virksomhetens mål og behov og kobler dette opp mot muligheter AI kan ha for din virksomhet. Workshopen kan gjennomføres på en hel eller en halv dag, og kan skreddersys etter ønskede fokusområder som effektivisering, automatisering, innovasjon e.l. Etter workshopen vil dere motta en rapport med anbefalinger om hvilke skritt virksomheten kan ta – på både kort og lang sikt.

Vi hjelper deg med

Vi tilbyr sertifisert kompetanse på de fleste områder innen skyteknologi, blant annet:


Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Rune Hovland