Kunstig intelligens

Stadig flere virksomheter tar i bruk nye, avanserte tjenester som benytter kunstig intelligens (KI/AI). Hvordan kan og vil AI påvirke din bransje, dine ansatte og kunder? Computas har ekspertise og erfaring innenfor AI og kan hjelpe din virksomhet med rådgivning, innovasjon og IT-utvikling.

Den teknologiske utviklingen på området er enorm og vil prege virksomheter innen alle bransjer i årene som kommer. Selv om interessen er større enn noen gang, er det krevende å sette seg inn i mulighetene som ligger i teknologien, hva som er tilgjengelig i dag og hva som kommer fremover.

Kom i gang med vårt tjenestetilbud

AI SEE
Nysgjerrig på hvilken betydning AI kan ha for din virksomhet? Kom i gang med Computas AI Discovery Workshop. Våre eksperter holder også kurs og foredrag.

AI LAB
Ønsker du å utforske hvordan AI kan skape verdi for din virksomhet? Med AI LAB kan vi sammen utvikle en PoC eller pilot som får frem forretningsverdien av å bruke AI i deres tjenester.

AI RUN
Vi tilbyr tverrfaglige team og enkelt konsulenter som kan hjelpe din virksomhet å utvikle og skalere opp skreddersydde AI løsninger.

Book et uforpliktende møte

Nysgjerrig på hvilken betydning AI kan ha for din virksomhet? Computas har ekspertise og erfaring innenfor AI og kan hjelpe din virksomhet med rådgivning, innovasjon og IT-utvikling. Book et uforpliktende møte her.

Portrett Pål Knudsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Pål Vermund Knudsen