Foredrag om kunstig intelligens

Computas har et av landets ledende kompetansemiljøer innen kunstig intelligens. I tillegg til rådgivningstjenester kan våre eksperter også levere kurs og foredrag.

Våre eksperter har gjennomført en rekke foredrag med fokus på kunstig intelligens den siste tiden. Vi skreddersyr også foredrag etter ønske. Oversikten oppdateres fortløpende, men her kan du se noen av de:

Noen av våre foredrag

Alle snakker om kunstig intelligens (AI) for tiden, og mange føler nok at også deres virksomhet må begynne å utforske disse mulighetene. Men hvordan kan din virksomhet komme i gang? Computas har jobbet med AI siden 80-tallet, og i dette foredraget gir vi deg våre tips til å lykkes med AI, samt suksesshistorier fra noen av våre norske kunder.

Store KI-prosjekter krever ressurser, organisering, kompetanse og tekniske forutsetninger. Men når ChatGPT, generativ KI og store språkmodeller tok oss med storm ble dette en døråpner for lavthengende KI-frukter som ikke nødvendigvis krever veldig store investeringer. I dette foredraget gir vi deg  gode eksempler på hvordan din virksomhet kan dra nytte av teknologien som allerede er åpen og tilgjengelig.

Nysgjerrig på hvordan andre norske virksomheter bruker AI og/eller automatisering for å effektivisere ogeller skape konkurransefortrinn? I dette foredraget gir vi deg reelle eksempler fra norske bedrifter – alt fra startups til enterprise.

Hvordan kan du som leder dra nytte av AI-teknologi på en ansvarlig og effektiv måte? Hvilke mulighet gir det din bedrift for effektivisering, vekst og økt konkurransekraft? I dette foredraget gir vi deg som leder våre tips til å lykkes med AI, samt suksesshistorier fra noen av våre norske kunder.

Som det første selskapet i Norge leverte Computas systemer basert på anvendt kunstig intelligens (AI). Fagområde er langt fra nytt, og omfatter en rekke teknikker med forskjellige gode egenskaper – men det er også utfordringer, eller fallgruver om man vil. Så hva er egentlig nytt? I dette foredraget tar vi et lite tilbakeblikk og ser på eksempler på hva AI kan brukes til.

Finner du ikke det helt optimale foredraget?

Vi kan tilrettelegge foredrag slik at de inneholder akkurat det dere har behov for. Ta kontakt!

Noen av våre foredragsholdere

Morten Forfang har en doktorgrad innen kunstig intelligens og er direktør for Cloud Platform & AI hos Computas. Han er en erfaren foredragsholder som mestrer å formidle komplekse konsepter på en enkel måte. Med en lang historie som IT-konsulent har han hjulpet utallige selskaper med å lykkes med utnyttelsen av AI.

Portrett Pål Knudsen

Pål Knudsen er løsningsarkitekt og forretningsutvikler i Computas. Han har over 15 års erfaring med å hjelpe kunder ta i bruk moderne teknologi og metoder for å løse kundenes forretningsbehov og effektivisere deres arbeidsprosesser. Han har blant annet vært med på å lage automatiseringsløsninger hos både UDI og Helsedirektoratet.

David Skålid Amundsen er overingeniør og en av lederne av fagnettverk data i Computas. David er en svært dyktig data scientist med spisskompetanse på maskinlæring, MLOps, søk, dataanalyse og visualisering. Han har en solid bakgrunn innen akademia med doktorgrad i astrofysikk fra University of Exeter i Storbritannia og har erfaring som postdoktor hos bl.a. NASA.

Portrett av Thomas Pettersen

Thomas Bech Pettersen er CTO i Computas og har arbeidet med strategi i Computas i forskjellige roller siden 1996. Thomas har dyp kompetanse i krysningsfeltet mellom forretningsstrategi, løsningsutforming, teknologi og prosjektledelse.

Book et foredrag her

Ønsker du et foredrag med en av våre eksperter? Send en oss uforpliktende forespørsel.