Kurs

Våre eksperter rådgir virksomheter som ønsker å vite mer om AI, og vi tilbyr kurs for å hjelpe virksomheter komme i gang med teknologien, eller utnytte potensialet enda bedre.

Våre eksperter har gjennomført en rekke kurs med fokus på kunstig intelligens den siste tiden. Vi kan også skreddersy foredrag etter ønske. Oversikten oppdateres fortløpende, men her kan du se noen av de:

Noen av våre kurs

Har du behov som ikke løses optimalt av eksisterende AI produkter? Ønsker du å integrere AI inn i din eksisterende arbeidsflyt? Ved å bruke tjenester i skyen og andre verktøy kan du enkelt lage skreddersydde AI løsninger til deg selv og andre. Vi viser deg hvordan!

Er du interessert i å lære om hvordan skrive kode raskere eller kanskje til og med bedre med ChatGPT og Github Copilot? I dette kurset gir vi en kort introduksjon til temaet og tips om hvor man kan begynne, illustrert med konkrete eksempler og live demo, før vi setter oss ned og løser oppgaver sammen.

Kunstig intelligens brer om seg som effektivt verktøy i utviklingsarbeidet, men hva med UX? Er det slutten på designeren som vi kjenner rollen i dag? Eller kanskje er det akkurat det designarbeidet trenger for å lage bedre løsninger? Bli med på å utforske hvilke deler i en designprosess det gir verdi å bruke AI, fra innsikts- og analysedelen til detaljerte designforslag, hvor gir dette mest verdi og når vil det ikke fungere? Vi vil også i denne sesjonen vise fram konkrete eksempler på designarbeid ved bruk av generativ AI.

Finner du ikke det helt optimale kurset?

Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det dere har behov for. Ta kontakt!

Noen av våre kursholdere

Morten Forfang har en doktorgrad innen kunstig intelligens og er direktør for Cloud Platform & AI hos Computas. Han er en erfaren foredragsholder som mestrer å formidle komplekse konsepter på en enkel måte. Med en lang historie som IT-konsulent har han hjulpet utallige selskaper med å lykkes med utnyttelsen av AI.

Portrett Pål Knudsen

Pål Knudsen er løsningsarkitekt og forretningsutvikler i Computas. Han har over 15 års erfaring med å hjelpe kunder ta i bruk moderne teknologi og metoder for å løse kundenes forretningsbehov og effektivisere deres arbeidsprosesser. Han har blant annet vært med på å lage automatiseringsløsninger hos både UDI og Helsedirektoratet.

Portrettbilde av Ellen Daleng

Ellen Daleng er fagdirektør for arbeidsmetodikk i Computas. Hennes faglige teft og problemløsende blikk har reddet mange bedrifter i deres møte med modernisering. Ellen bistår kunder i innføring av smidig tankesett, og er en erfaren Agile Coach.

David Skålid Amundsen er overingeniør og en av lederne av fagnettverk data i Computas. David er en svært dyktig data scientist med spisskompetanse på maskinlæring, MLOps, søk, dataanalyse og visualisering. Han har en solid bakgrunn innen akademia med doktorgrad i astrofysikk fra University of Exeter i Storbritannia og har erfaring som postdoktor hos bl.a. NASA.

Portrett av Thomas Pettersen

Thomas Bech Pettersen er CTO i Computas og har arbeidet med strategi i Computas i forskjellige roller siden 1996. Thomas har dyp kompetanse i krysningsfeltet mellom forretningsstrategi, løsningsutforming, teknologi og prosjektledelse.

Book et kurs her

Ønsker du et kurs med en av våre eksperter? Send en oss uforpliktende forespørsel.