Google Cloud

Med IT-systemer og data i skyen oppnår bedriften mange fordeler - effektivisering, verdiskapning og økt konkurransekraft for å nevne noen. Men mange lurer på hvordan de skal komme i gang og få utnyttet potensialet som ligger i skyen. Da kan det være lurt å få hjelp med de tyngste løftene i flytteprosessen. Les mer om hvordan.

Hva er Google Cloud?

Google Cloud er en av verdens mest benyttede skybaserte plattformer for server-løs IT-infrastruktur, og benyttes i dag av hundrevis av store og små virksomheter i Norge. Med Google Cloud får du effektive og brukervennlige løsninger for blant annet datalagring, statistikk og analyse, utvikling og drift av applikasjoner, automatisering av prosesser og bruk av kunstig intelligens. Et sikkert og smart alternativ om din bedrift planlegger å bytte ut servere med sky, og en døråpner for nye muligheter.

Hvorfor Google Cloud og Computas?

Våre kunder har gjerne minst én av følgende målsetninger når de kontakter oss om skyløsninger og Google Cloud: effektivisere driften, drive forretningsutvikling og beskytte data og systemer mot cybertrusler. Google Cloud er et godt valg når bedriften skal nå disse målene, og Computas har erfaring med å utnytte dette potensialet for en rekke kunder i både offentlig og privat sektor. Vi tilbyr et av Nordens ledende ekspertmiljø på Google Cloud, applikasjons- og systemutvikling, data management og -analyse, automatisering, kunstig intelligens og sikkerhet i skyen. Vi har også rådgivere med ekspertise på metodikk og innovasjonsprosesser. I tillegg er vi Microsoft Gold Partner og er en optimal samarbeidspartner for virksomheter som skal få flere systemer og plattformer til å fungere godt sammen.

Computas’ sin brede kompetanse på skyteknologi, og Google Cloud spesielt, har gjort at vi har oppnådd alle målene vi hadde.

Brønnøysundregistrene, etter vellykket flyttesjau

Computas kan hjelpe deg med

Vi tilbyr sertifisert kompetanse på de fleste områder innen Google Cloud, blant annet:


Trenger du hjelp med Google Cloud?

28. september kl 08:30-09:15

Gratis webinar: Google Cloud – muligheter og suksesshistorier


Er du en liten eller mellomstor bedrift som planlegger å flytte til Google Cloud? Eller er du usikker på om du utnytter alle mulighetene skyen gir – som for eksempel AI og dataanalyse? Vi gir deg tips og suksesshistorier fra noen av våre norske kunder som har lykkes med overgangen til Google Cloud.

Relatert innhold