Google Cloud

Computas er Google Cloud Premier Partner og har et av Nordens ledende ekspert-miljø på Google Cloud Platform. Computas har Google-spesialisering innenfor områdene Application Development og Machine Learning. Gjennom er rekke kundeoppdrag har Computas erfaring med å benytte Google Cloud Platform hos virksomheter i privat og offentlig sektor for å drive innovasjon, verdiskapning og øke konkurransekraft.

Googles har lastet ned og indeksert alle data på internett siden 1997. Få andre selskap har investert så mye som Google når det kommer til kunstig intelligens og spesialtilpasset maskinvare for Cloud. Google Cloud Platform består av en rekke tjenester for computing, lagring og applikasjonsutvikling som kjører på Googles maskinvare. Disse tjenestene kan benyttes av programvareutviklere, administratorer og andre IT-profesjonelle – enten over det offentlige nettet, eller via en dedikert nettverksforbindelse.

Våre kunder har gjerne én av følgende to målsetninger når de kontakter oss om skyløsninger og Google Cloud Platform:

  • Effektivisere drift og redusere IT-driftskostnader
  • Drive innovasjon og forretningsutvikling
Google og Computas har etablert et unikt partnerskap

Computas Cloud Transformation Start

Computas Cloud Transformation Start er en workshop som hjelper virksomheter med å forstå hva som ligger bak Google Cloud Platform og hvordan man identifiserer muligheter for egen virksomhet. Med Computas Cloud Transformation Start har kunder muligheten til å lære å sette riktig omfang på prosjekter, definere sikker sky-arkitektur med riktige teknologikomponenter og utforske scenarier og muligheter med prototyper for å utvikle forretningsmuligheter. Med en slik workshop er du bedre rustet til effektiv bruk av skyteknologien.

Computas kan bistå med rådgivning og konsulent-tjenester innenfor

  • Kunstig intelligens og maskinlæring
  • Big data og dataanalyse
  • Å migrere applikasjoner og data over til skyen («lift and shift»)
  • Å utvikle ekte sky-applikasjoner
  • Sky-arkitektur og -sikkerhet
  • Kontroll over kostnader, sikkerhet og oppdateringer
  • Rådgivning og sky-strategi inkludert hybrid og multicloud

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen