Google Cloud

Google Cloud er en av verdens mest benyttede skybaserte plattformer for server-løs IT-infrastruktur, og benyttes i dag av hundrevis av store og små virksomheter i Norge. Som Google Cloud Premier Partner er Computas blant Nordens fremste eksperter på Google Cloud. Vi hjelper deg med alt fra rådgivning til utvikling av applikasjoner skreddersydd for plattformen.

Google hovedkontor

Google Cloud er et sikkert og smart valg om din bedrift planlegger å bytte ut servere med sky, og ikke minst en døråpner for nye muligheter. Du får effektive og brukervennlige løsninger for blant annet datalagring, statistikk og analyse, utvikling og drift av applikasjoner, automatisering av prosesser og bruk av kunstig intelligens.

Nysgjerrig på generativ AI fra Google?

Generativ AI har blitt en viktig støttespiller for virksomheter som ønsker å effektivisere og automatisere sine arbeidsprosesser. Google er langt framme på denne teknologien og tilbyr et bredt spekter av modeller og produkter knyttet til generativ AI. Gjennom Vertex AI er det også enklere å komme i gang enn mange kanskje tror.

Les mer her!

Google Cloud Services Partner of the Year 2024

Computas er «Google Cloud Services Partner of the Year 2024» i Norge. Siden 2016 har vi vært stolte Google Cloud-partnere, og har opparbeidet oss en solid kundeportefølje og ekspertise på Google Cloud. Prisen er et resultat av solide rådgivningstjenester og suksessfulle kundeprosjekter innen data- og applikasjonsutvikling.

Les mer her!

Ikke bare er de enormt hyggelige å jobbe med, men de er også kanskje det konsulentselskapet som er absolutt best på Google Cloud i Norge

Protector Forsikring, etter vellykket migrering til Google Cloud

Computas kan hjelpe deg med

Vi tilbyr sertifisert kompetanse på de fleste områder innen Google Cloud, blant annet:


Vil du vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Relatert innhold