Computas er årets «Google Cloud Services Partner of the year 2024» i Norge

Under Google Cloud Next i Las Vegas ble Computas kåret til vinneren av Google Cloud Services Partner of the Year 2024 for Norge. Computas ble anerkjent for sitt bidrag i Google Cloud-økosystemet, hvor de hjelper kunder med å modernisere infrastruktur, bli mer datadrevet og utvikle innovative løsninger basert på Googles skyplattform.

— Google Clouds Partner Awards hyller den transformasjonen og verdien som partnere har levert for kundene, sa Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem and Channels i Google Cloud.

— Vi er stolte over å kunngjøre at Computas er en av vinnerne i Google Cloud Partner Award for 2024, en anerkjennelse av deres prestasjoner som har muliggjort kundesuksess det siste året.

Computas har vært Google Cloud Partner siden 2016. Det norske IT-selskapet har bygget en solid kundeportefølje og renommé som en Google Cloud-ekspert i Norge gjennom rådgivningstjenester og prosjekter innen data og applikasjonsutvikling. Selskapet sikret seg prisen ved å kunne vise til sterke resultater og et stort antall Google Cloud-relaterte aktiviteter i det norske markedet.

— Vi er veldig glad for at Google Cloud anerkjenner verdien som Computas leverer til våre felles kunder. Vårt fokus er å hjelpe virksomheter med å utnytte teknologien for å drive innovasjon og effektivisere driften sin, sier CEO i Computas, Trond Eilertsen.

I 2023 har Computas investert i en rekke sertifiseringer og en spesialisering innen infrastruktur. I tillegg har Computas lagt ned en betydelig innsats i kunnskapsdeling i markedet gjennom arrangementer og markedskampanjer – ofte i samarbeid med det lokale Google Cloud-teamet.

— Våre utviklere og data scientister liker veldig godt å jobbe på Google Cloud. Kunnskapsdeling er en del av vårt DNA, og det er slik vi bygger tillit hos kundene våre. Vi er spesielt begeistret for de nye mulighetene som ligger i generativ AI, og ser frem til å fortsette reisen vår sammen med Google, sier Eilertsen.

Trenger din virksomhet en sparringspartner på Google-teknologi eller AI?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!