Åpent hus hos Computas

01. Mar 16:30-20:00

Computashuset

Trenger du litt påfyll på vei ut av vintermørket? Jobber du med IT og teknologi i Oslo-området? Computas inviterte til åpent hus, inspirerende foredrag med John Hammersmark fra Kompani Lauritzen og ølsmaking med Klokk & Co Mikrobryggeri.

Agenda

Kl. 16.30 – 17.00
Dørene åpnes, servering av pizza, sushi og drikke

Kl. 17.00 – 17.50
Det kan alltid bli verre!
Nåtidens arbeidstakere har sjelden opplevd så mye usikkerhet i omgivelsene som vi gjør nå. Postpandemi, krig, energikrise – og alle konsekvensene av det – gjør det lett å bli både motløs og nedstemt. Hvilken mentalitet og filosofi kan hjelpe deg til å drive egen utviklingsprosess og til å forbedre samarbeidet med de rundt deg? Ikke la deg lure av den deprimerende tittelen! Vi garanterer et både lærerikt og inspirerende foredrag som handler om å finne glede i egen arbeidshverdag og situasjonen man står i, ikke gi seg og bruke de ressursene man har smart. Foredraget passer best for deg som har litt arbeidserfaring. 

John Hammersmark, også kjent som Kapteinen i Kompani Lauritzen, har 23 års bakgrunn fra Forsvaret. Hans mange års tjeneste i Forsvarets spesial-kommando gjør ham i stand til å tilby en rekke betraktninger, meninger og råd rundt hva som skal til for at både individer og samarbeidet mellom dem skal fungere optimalt.

Kl. 17.50 – 18.00
“10 ting om Computas på 10 minutter”
Trond Eilertsen, Leder Computas

Kl 18.00 – 18.30
Mingling, påfyll av mat og drikke

Kl 18.30 – 20.00
Ølsmaking med Klokk & Co Mikrobryggeri
Vi avslutter kvelden med en uformell og hyggelig ølsmaking med Klokk & Co Mikrobryggeri. De har et mantra: Stas til folket! De utvikler øl som treffer bredt og er lett å like, og som fungerer like godt til mat som alene. Ikke minst lager de også fullverdige alkoholfrie alternativer, som begeistrer både ølentusiaster og «mannen i gata», og omtales hyppig som Norges beste alkoholfrie øl.