digitalisering er framtiden for arbeid arrangementheader

Automatisering er framtiden for arbeid!

Robotic Process Automation er teknologien som gjør det mulig for enhver i dag å konfigurere dataprogramvare, eller en «robot» for å etterligne og integrere handlingene til et menneske som samhandler i digitale systemer for å utføre en forretningsprosess. RPA-roboter bruker brukergrensesnittet til å fange data og manipulere applikasjoner akkurat som mennesker gjør. Med RPA i kjernen utvider dagens løsninger automatiseringsevnen med kunstig intelligens (AI), prosessdrift, analyse og andre avanserte verktøy.

Hvor mye mer effektiv er en robot enn en person? Å tenke automatisering gjør at bedriften din først kan bevege seg raskere og mer effektivt. Det hjelper deg å betjene kundene bedre. Det lar deg operere mer effektivt. Det frigjør dine ansatte fra hverdagslig, repeterende arbeid, og lar dem fokusere på å løse problemer og skape verdier. Under denne digitale konferansen vil norske kunder dele hvordan de beveger seg på denne automatiseringsreisen.

Automatisering og modernisering – Hva bør du tenke på?

Automatisering gjør det mulig å overlate rutinepregede oppgaver til maskiner og og la ansatte bruke tiden på saker som trenger det. Utlendingsdirektoratet har erfart nettopp dette. Målet er en mer effektiv saksbehandling som i tillegg gir høyere kvalitet. Men hva skal til for å få til automatisering og hva bør du tenke på? Computas og UDI deler sine erfaringer og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med automatisering i din virksomhet.

portrett Kristin Sverdrup Efjestad

Foredragsholder Kristin Sverdrup Efjestad Seniorrådgiver, UDI og produkteier for UDIs automatiseringsteam.

Kristin er statsviter som for få år siden jobbet med saksbehandling. De siste fire årene har interessen for teknologi og hvordan teknologien kan effektivisere og modernisere saksbehandlingen engasjert. Først som medlem av Utlendingsdirektoratets robot/RPA-team, og de siste årene som utøvende produkteier av prosjektet «Automatisering av statsborgerskap».

Portrett Pål Knudsen

Foredragsholder Pål Knudsen Løsningsarkitekt og forretningsutvikler, Computas

Pål er løsningsarkitekt og forretningsutvikler i Computas. Han har 15 års erfaring med å hjelpe kunder ta i bruk moderne teknologi og metoder for å løse kundenes forretningsbehov og effektivisere deres arbeidsprosesser. Han har blant annet vært med å lage UDIs nye løsning for automatisering av statsborgerskap.

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Pål Vermund Knudsen