Digital konferanse: Slik lykkes du med kunstig intelligens

Kunstig intelligens, eller KI, påvirker ekstreme mengder av dagliglivet vårt. Vi møter det i alt fra databehandling til en vanlig kjøretur, og det mest effektive digitale verktøyet noensinne produsert har de aller fleste av oss allerede i lommen.

Vi har fått en mer praktisk tilnærming til KI, og forventningene står dertil. Det er fremdeles uante muligheter, og vi har kanskje bare så vidt begynt å forstå implikasjonene og kapasiteten til KI i fremtidens arbeidsliv. Computerworld Norge kjørte derfor et digitalt formiddagsseminar med fokus på nettopp dette 14. april.

Kunstig intelligens i praksis – 3 skritt som leder oss på rett vei

Verden er midt i en digital transformasjon. Mer data, sterkere algoritmer og billigere datakraft. Dette muliggjør en enorm produktivitet i forretningsprosessene og nye ekstreme kundeopplevelser. Men hvordan kan vi lykkes med kunstig intelligens i praksis – der både etikk og verdiskapning ivaretas?

Foredragsholder er Josephine Honoré, M.Sc. i Software Development og jobber som kunnskapsingeniør i Computas. Hun har skrevet masteroppgave innen fair anbefalingssystemer og interesserer seg særlig for temaer innenfor rettferdig, ansvarlig og forklarbar maskinlæring.


Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen