Software2021-screenshot-nettside

Software 2021

I februar arrangeres Software 2021. En av Norges mest tradisjonsrike IT-konferanser, som ble arrangert for første gang i 1985. I år er konferansen heldigital og inneholder ca 60 faglige innlegg. Tema for årets konferanse er digitalt samfunn med mennesker i sentrum: er vi på rett vei? Computas er platinumpartner og holder plenum foredrag dag 2.

3 steg som leder oss på rett vei

Torsdag 11. februar 10:30 – 10:50 #10 FELLES

Morten Forfang Fagdirektør, Computas AS

Digitaliseringen av samfunnet skjer i en rekordfart, og har fått et kraftig dytt av koronasituasjonen. Mulighetene er mange, og digitalisering er avgjørende for både bedrifters konkurransekraft og opprettholdelse av velferdsstaten. Stadig møtes vi av digitaliseringens bakside, spesielt i media. Det skrives om hacker-angrep, personopplysninger på avveie og roboter uten moralsk kompass. Basert på 35 års erfaring med systemutvikling, og med et av Nordens fremste fagmiljø på skyteknologi, er Computas rådgiver og leverandør til en rekke kunder i både offentlig og privat sektor. I dette foredraget gir vi deg 3 steg som leder virksomheten og samfunnet videre på riktig vei.

Er vi på rett vei?

Asgeir Myhre, møtte Trond Eilertsen og hadde en samtale om «SW2021 – Digitalisering med mennesker i sentrum: Er vi på rett vei?»

Trond svarer på:

  • Er vi på rett vei, når det gjelder digitalisering i Norge?
  • Presentasjon av firmaet på 30 sekunder, uten powerpoint
  • Er Computas på rett vei?

Hvem er Computas?

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester. Vi var det første selskapet i landet som jobbet med ekspertsystemer og maskinlæring, og er det eneste miljøet som siden den gang har holdt fokus på kunstig intelligens. Gjennom over 30 år har vi bygget opp en unik kompetanse innen verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor. Når teknologien tar seg av det enkle og rutinemessige, kan de ansatte bruke tiden sin på saker som krever hjerte og hjerne, innsikt og omsorg. Det gir bedre flyt i driften av Norge.

Vi tar gjerne en prat med deg!

Har du flere spørsmål? Kontakt oss gjerne på e-post for en uforpliktende prat.

Rune Hagbartsen