Tech Thursday: ChatGPT & Copilot for utvikling

24. Aug 08:30-09:00

Akersgata 35-39, 0158 Oslo eller digitalt

Er du interessert i å lære om hvordan du som utvikler kan bruke ChatGPT og Github Copilot til å skrive kode raskere eller kanskje til og med bedre? Computas inviterte til Tech Thursday 24. august – et uformelt frokost-arrangement med en halvtimes faglig påfyll på starten av arbeidsdagen. Gaute Solemdal og Max Jacobsen, utviklere i Computas, ga en kort introduksjon til temaet og tips om hvor man kan begynne, illustrert med konkrete eksempler og live demo.

Gaute Solemdal er utvikler i Computas. Gaute er utdannet sivilingeniør fra Datateknologi på NTNU og jobber med både backendutvikling og databaserelaterte oppgaver. Han er leder for fagnettverk for programmering og generelt skeptisk til AI-hypen – men «disse GPT-modellene må da kunne brukes til noe fornuftig».

Max Jacobsen er data ingeniør i Computas. Han har internasjonal bakgrunn, erfaring fra flere ulike roller som skyarkitekt/fullstack samt mange tverrfaglige prosjekter. Han er opptatt av å lære nye ting, og er interessert i hvordan generativ AI kan gjøre arbeidslivet enklere for utviklere og andre.

Agenda

Kl. 08.15-08.30
Frokost og mingling

Kl. 08.30-09.00
ChatGPT & Copilot for utvikling

Kl. 09.00-09.30
Mingling og diskusjon for de som ønsker det