Webinar: Sterkere e-postsikkerhet og smartere sikkerhetskultur

16. Nov 09:00-09:45

Online

90% av alle vellykkede dataangrep skyldes menneskelig feil, og mange av disse angrepene starter gjennom e-post. Hvordan kan virksomheter på best mulig måte beskytte sine ansatte mot stadig mer avanserte og utspekulerte angrep?

Onsdag 16. november arrangerte Computas webinar med fokus på sterkere e-postsikkerhet og smartere sikkerhetskultur. Her fokuserte vi på hvordan virksomheter kan møte morgendagens trusselbilde gjennom å gi de ansatte verktøyene de trenger for å unngå dataangrep.

Med oss på laget hadde vi Tessian – en ledende sikkerhetsplattform for e-post i skyen, som ved hjelp av maskinlæring lager et dynamisk sikkerhetsnett rundt den enkelte ansatte for å forhindre avanserte trusler og tap av data. Samt et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap – BDO. De fortalte om hvilke tiltak de har gjort og hvordan Tessian bidrar til økt sikkerhet for deres ansatte.

Agenda

Kl. 09.00-09.10
Human Security LayerEn introduksjon til dagens tema
Preben Huseby, Rådgiver i Computas
90% av alle vellykkede dataangrep skyldes menneskelige feil. Hvordan bør virksomheter ta tak i den menneskelige delen av IT-sikkerhet?

Kl 09.10-09.30
Sterkere e-postsikkerhet med maskinlæring
George Vasey, Partnership Manager i Tessian
Tessian er en ledende sikkerhetsplattform for e-post i skyen, som benytter maskinlæring for å skape en tryggere e-posthverdag. George gir en innføring i funksjonalitetene til Tessian.

Kl. 09.30 – 09:45
Kundecase med BDO
Caspar Lüttichau, CISO i BDO Norge
Rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO ble i 2019 Tessians første kunde i Norge. Hvilke erfaringer har de gjort seg med bruken av verktøyet og kan de vise til noen målbare resultater?