Yggdrasil 2022

Mandag 25. og tirsdag 26. april 2022

Computas er stolt sponsor av Yggdrasilkonferansen. En av Norges viktigste møteplasser for alle som lager digitale brukeropplevelser. På denne årlige konferansen i Sandefjord deles innsikt, erfaringer, metodikk og verktøy i en sosial og hyggelig atmosfære. Vår egen Ram Yoga skal holde workshop på årets Yggdrasil! Han har fått toppscore for sine foredrag flere år på rad, og i år skal han holde workshopen «Slik får du designkritikk». Les mer nedenfor. Verdt å få med seg!

I Computas jobber vi tverrfaglig med tjenestedesignere, interaksjonsdesignere, grafiske designere, utviklere og funksjonelle eksperter for å realisere brukeropplevelse som er innovativ. Designhåndverket er integrert i vårt utviklingsarbeid og brukersentrert designarbeid er en naturlig del av prosjektmetodikken vår.  

Computas sin stand på Yggdrasil i 2019. To fine dager med inspirasjon, dyktige folk og topp stemning!
Vi hadde to foredragsholdere – Ram Yoga og Anne Landro.
Kreativitet og skaperglede var vårt tema på stand – med pimping av påskeegg. 

Workshop: Slik får du designkritikk

Designkritikk bør være en av grunnferdighetene vi praktiserer, siden tilbakemeldinger er nøkkelen til forbedringer. Men min erfaring er at vi gjennomfører alt for lite systematisert designkritikk, og at de tilbakemeldingene de fleste av oss gir og mottar sjelden er så konstruktiv som den burde være. I denne workshopen får du innføring i prinsippene for å gi – og motta – konstruktiv kritikk; samt en oppskrift på hvordan du kan gjennomføre designkritikk som en workshop. Deretter skal vi trene på å gjennomføre designkritikk i praksis! Les mer her!

Portrettbilde av Ram Yoga

Ram Yoga er fagdirektør for forretnings- og tjenestedesign i Computas og har mer enn 20 års erfaring fra digital produkt- og tjenesteutvikling. Han har jobbet for både små oppstartsbedrifter, store selskaper som Hafslund og Aker Solutions, og institusjoner som UDI og Mattilsynet. Ram er brennende opptatt av design og brukeropplevelse og holder jevnlig foredrag innen fagfeltet.


Vi gleder oss til to fine dager i Sandefjord!