Leif Hugo går fra twoday til Computas: «Får dyrke mine faglige interesser»

Leif Hugo Vårum er ansatt som sjefsingeniør hos Computas. Bilde: Computas

Saken ble først publisert på Kode24 19.01.2024

Leif Hugo Vårum går fra twoday/Visma Consulting til Computas.

Computas er stolt over å ha ansatt den erfarne utvikleren og tekniske arkitekten Leif Hugo Vårum til avdelingen Kode 2/1, der han får rollen som sjefsingeniør.

Vårum kommer fra twoday/Visma Consulting, hvor han har jobbet siden 2012. Det skal ha vært smakebitene han fikk fra samarbeid med Computas fra tidligere arbeidsgivere og lovord fra kjente som overbeviste ham om å melde overgang.

– Positive erfaringer fra samarbeidsprosjekter og fremsnakkende kjentfolk ble tungtveiende for meg, sier Vårum.

Alt fra Arkitektur til Koding

I tillegg til å ha jobbet for twoday/Visma Consulting, har Vårum også erfaring som systemutvikler hos Falcon Information Services, Markus Data og Next Financials.

I løpet av sin karriere har Vårum opparbeidet bred erfaring med å utvikle løsninger for det offentlige, blant annet gjennom prosjekter for NOKUT, Bufetat og UDI. Han forteller at han allerede er godt i gang med prosjektarbeid for Computas:

– Jeg er koblet på spennende prosjekter, hvor jeg får dyrke mine faglige interesser videre og arbeide med hele spekteret fra utarbeidelse av funksjonell løsning, til teknisk arkitektur og selve programmeringsdelen, sier han.