Prosper AI og Computas inngår samarbeid: Ambisjoner om AI-revolusjon for meglere

Computas har jobbet med kunstig intelligens og maskinlæring som forretningsidé siden oppstart i 1985.

Prosper AI har som ambisjon å skape en AI-revolusjon for meglere. Målet er å automatisere tidkrevende arbeid i forbindelse med prospektgenerering, slik at meglere kan frigjøre tid til kundeoppfølging og strategisk planlegging. Løsningen de utvikler reduserer tiden det tar å generere fullstendige og tilpassede boligprospekt fra flere timer til 15-30 minutter. 

Interessen for løsningen har vært enorm. Nå må Prosper AI tenke skalering allerede før produktet har blitt fullstendig offentlig lansert grunnet stor etterspørsel i markedet. Derfor har de inngått et samarbeid med Computas. 

— Vi er stolte av å ha med en av landets fremste og mest erfarne kompetansehus på reisen, og valgte Computas i lys av deres fremoverlente KI-satsing og skaleringsmulighetene det gir i et overmodent marked. Dette betyr at vi er rigget for volumet og kundene vi skal jobbe med fremover, sier daglig leder Robin Skog i Prosper AI. 

CTO Frédéric Heitmann-André i Prosper AI legger til at teknologien nå åpner for mange nye muligheter. 

— Framgangen i språkmodeller har gjort det mulig å bygge applikasjoner som tidligere var utenkelig. Dette gjelder både når det kommer til å effektivisere tidkrevende og manuelle prosesser, samt å gjøre det enkelt å verifisere resultatene.

Sjefsarkitekt i Computas Pål Vermund Knudsen ser frem til samarbeidet. 

— Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse og sikre en robust og skalerbar løsning sammen med Prosper AI. Løsningen de jobber med er et godt eksempel på hvordan AI og automatisering kan bidra til verdiskapning – i dette tilfellet for en hel bransje, sier han. 

Portrett Pål Knudsen

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Pål Vermund Knudsen