Kontor med kongelig utsikt

Midt i det energiske hjertet av hovedstaden

I august 2018 flyttet Computas’ hovedkontor fra Lysaker til Oslo sentrum, nærmere bestemt til Akersgata 35-39. Fargesprakende kontorlokaler, byens råeste takterrasse og kongelig utsikt! Konseptet for lokalene er «velkommen hjem». Mange av våre konsulenter er fast stasjonert ute hos kunder, og også for dem er det husrom og hjerterom på hovedkontoret. Alle deler av bygget brukes aktivt av egne ansatte, men også sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Det ideelle arbeidsmiljøet for teknologer

Utformingen av lokalene er med på å dyrke to av våre kjerneverdier – samarbeid og skaperglede. Kontorene har soner tilrettelagt forskjellige arbeidsformer. Alt fra “bibliotek” og «fokusrom» for dyp, uforstyrret konsentrasjon, til spesialtilpassede “drodlesoner” for kreativt samarbeid, idémyldring og impulsive møter. Avhengig av arbeidsmodus kan man flytte seg rundt i lokalene til ulike bord, skjermer og vegger man kan skrible på.

Fargene er inspirert av vår ​markedsstrategi og ​visuelle ​identitet og går igjen i alt fra logo, til presentasjoner, helt til fargen på veggene i fellesområdene. Tre etasjer, tre sterke farger – ​på gulv, vegger, tak og møbler: Gul, grønn og blå.

Byens råeste takterrasse

I tillegg til utsikt mot Stortinget, Karl Johans gate og Egertorget, finner man blant annet urtehage, bardisk og sittegrupper. I etasjen under har vi en lekker kantine med kvalitetsmat, med både shuffleboard, dart-vegg og cafésoner.

Lokalene har blitt en møteplass for bransjen. Ikke bare jobbmøter, men også gamingkvelder, programmeringskvelder, brettspillkvelder og lignende.

Ta en tur i våre lokaler!

Vår ambisjon var å skape et moderne kontormiljø der det skulle være effektivt å jobbe, men også lav terskel for å komme innom – og det har vi fått til. Lokalene brukes hyppig til både faglige og sosiale samlinger, i og utenfor ordinær arbeidstid – for både kunder og ansatte

Christine Langbråthen, HR-direktør i Computas.