Kontor med kongelig utsikt

Midt i det energiske hjertet av hovedstaden

Fargesprakende kontorlokaler, byens råeste takterrasse og kongelig utsikt! Computas’ hovedkontor ligger i Oslo sentrum, nærmere bestemt til Akersgata 35. Konseptet for lokalene er «velkommen hjem». Mange av våre konsulenter er fast stasjonert ute hos kunder, og også for dem er det husrom og hjerterom på hovedkontoret. Alle deler av bygget brukes aktivt av egne ansatte, men også sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Det ideelle arbeidsmiljøet for teknologer

Kontorlokalene er utformet for å dyrke våre selskapsverdier skaperglede, integritet, brukernytte og samarbeid. De er tilrettelagt for forskjellige arbeidsmodus – alt fra dyp konsentrasjon til kreative møter og sosiale sammenkomster. Og nå også for den hybride arbeidshverdagen der videomøter og remote-samarbeid stiller nye krav til fasilitetene.

Fargene er inspirert av vår ​markedsstrategi og ​visuelle ​identitet og går igjen i alt fra logo, til presentasjoner, helt til fargen på veggene i fellesområdene. Tre etasjer, tre sterke farger – ​på gulv, vegger, tak og møbler: Gul, grønn og blå.

Byens råeste takterrasse

I tillegg til utsikt mot Stortinget, Karl Johans gate og Egertorget, finner man blant annet urtehage, bardisk og sittegrupper. I etasjen under har vi en lekker kantine med kvalitetsmat, med både shuffleboard, dart-vegg og cafésoner.

Lokalene har blitt en møteplass for bransjen. Ikke bare jobbmøter, men også gamingkvelder, programmeringskvelder, brettspillkvelder og lignende.

Ta en tur i våre lokaler!

Vår ambisjon var å skape et moderne kontormiljø der det skulle være effektivt å jobbe, men også lav terskel for å komme innom – og det har vi fått til.

Christine Langbråthen, HR-direktør i Computas.