Computas EXPO

Konferanser er en arbeidskrevende prosess for arrangører. Organisering av foredragsholdere, sponsorer, deltagere, produksjon av program og lokaler. Et helt års planlegging kulminerer i et par dager, hvor alt skal gå på skinner. Endringer skjer ofte, gjerne helt frem til og underveis i konferansen. Program, deltakere og informasjon skal hyppig oppdateres. En konferanseapp kan løse mange tid- og kostnadskrevende prosesser. Ingen program som må trykkes opp på nytt, enkel administrasjon av både deltagere og foredragsholdere – til og med det å kontakte deltakere direkte via appen. IKT-Norge og Helse- og omsorgsdepartementet arrangerer den internasjonale helsekonferansen EHiN-FH 2016, og kontaktet derfor oss for å få implementert en fullstendig og oversiktlig konferanseapp.

Vi er stolte av å ha Computas som sponsor og vi er stolte av konferanseappen de har utviklet for EHiN FH 2016!

Nard Schreurs, Direktør IKT-Norge

Resultat

Konferanseappen gir deltagerne full oversikt over konferansens faglige innhold, praktisk informasjon om selve konferansen og mulighet til å se hvem som deltar. Brukeren kan sette opp sin egen agenda ved å velge ut foredrag de vil delta på som sine favoritter og også følge en egen twitterfeed for konferansen. I et tilhørende web grensesnitt kan arrangøren administrere alt innhold til konferansen og administrere deltagernes tilgang til egen profil og deltagerliste i appen.

Det å utvikle apper er både tid- og kostnadskrevende. Som en ledende leverandør av norske forretningsapper ser vi et grunnleggende behov som er gjentagende for mange kunder, deriblant konferanser. Få har budsjett og størrelse til å selv kunne utvikle en egen konferanseapp. Ved siden av skreddersydde appløsninger har vi derfor utviklet noen produkter slik at du og din bedrift kan få apper som passer ditt behov, både visuelt og funksjonelt.

Et av produktene er Computas Expo. Appen kan tilpasses med utseende og funksjoner (moduler) ut fra konferansens behov.  En kan selv velge bredden av funksjonalitet i  appen og via et webgrensesnitt kan både farger og innhold tilpasses.

Teknologi vi brukte

  • Xamarin
  • Microsoft Azure

Vi gjorde

  • Prosjektledelse
  • Konseptutvikling
  • Grafisk design
  • iPhone utvikling
  • Android utvikling
  • Web utvikling
  • Test

Portrettbilde av Ram Yoga

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ram Yoga