Yggdrasil 2023

Mandag 17. og tirsdag 18. april 2023

Computas var stolt sponsor av Yggdrasilkonferansen. En av Norges viktigste møteplasser for alle som lager digitale brukeropplevelser. På den årlige konferansen i Sandefjord deles innsikt, erfaringer, metodikk og verktøy i en sosial og hyggelig atmosfære. Vår egen Ram Yoga holdt åpningsforedraget dag 2 på årets Yggdrasil! Les mer nedenfor.

I Computas jobber vi tverrfaglig med tjenestedesignere, interaksjonsdesignere, grafiske designere, utviklere og funksjonelle eksperter for å realisere brukeropplevelse som er innovativ. Designhåndverket er integrert i vårt utviklingsarbeid og brukersentrert designarbeid er en naturlig del av prosjektmetodikken vår.  

Computas sin stand på Yggdrasil i 2022. To fine dager med inspirasjon, dyktige folk og topp stemning!
Vår egen Ram Yoga holdt workshop.
Kreativitet og skaperglede var vårt tema på stand – med spill utviklet av våre egne.

25 år i bransjen – 5 erfaringer fra de første 5 årene som fortsatt gjelder

Det har skjedd utrolig mye med internett og teknologi siden slutten av 90-tallet. Til tross for enorme forbedringer i teknologi, nettverk og tilgjengelighet, så er det fortsatt noen grunnleggende lærdommer fra 90-tallet som fortsatt gjelder i dag.

Portrettbilde av Ram Yoga

Ram Yoga er fagdirektør for forretnings- og tjenestedesign i Computas og en av dem som har bidratt mest til UX-miljøet i Norge. Han har jobbet med brukersentrert design i alle mulige slags små og store organisasjoner, og klart mesterstykket å holde seg så nysgjerrig at han alltid lærer noe nytt.