Deler erfaring fra 25 år i bransjen under Yggdrasil-konferansen

Portrettbilde av Ram Yoga

Den norske dataforenings konferanse Yggdrasil har etablert seg som en av Norges viktigste faglige møteplasser for digitale brukeropplevelser. Ram Yoga, fagdirektør i Computas for forretnings- og tjenestedesign, har vært en aktiv foredragsholder på konferansen siden 2005. I år sparker han i gang konferansens andre dag, hvor han deler erfaringer fra 25 år i bransjen. 

Yggdrasil-konferansen i Sandefjord er en årlig konferanse som består av to dager med, av, for, mellom og ved siden av fagfolk som brenner for digitale brukeropplevelser. 17. og 18. april deltar UX-interesserte fra hele landet på konferansen som er arrangert av frivillige fagfolk i bransjen. Her deles innsikt, erfaringer, metodikk og verktøy. 

Ram Yoga åpner konferansens andre dag med sitt foredrag 25 år i bransjen – 5 erfaringer fra de første 5 årene som fortsatt gjelder. Han har i løpet av sin karriere jobbet med brukersentrert design i små og store virksomheter. Til tross for enorme forbedringer i teknologi, nettverk og tilgjengelighet, er det noen grunnleggende lærdommer fra 90-tallet han mener fortsatt gjelder i dag. 

Siden 2005 har Ram omtrent årlig vært en del av programmet under konferansen og har blitt kåret til beste foredragsholder flere ganger. Han har også vært en viktig bidragsyter i utformingen av konferansen. – Yggdrasil er litt som å være på hyttetur med gamle venner med bonus i form av masse faglig god input. Og det er nettopp det Yggdrasil skal være; en hyggelig, trygg ramme for utveksling av fagkunnskap og knytting av kontakter i bransjen, sier Ram. 

Konferansedeltakerne kan la seg inspirere av foredrag fordelt på tre parallelle tracks med både nasjonale og internasjonale foredragsholdere. 

Ram Yogas innlegg opplever du 18. april kl. 09.00 i Hovedsalen.

Les mer om Computas sin deltakelse på Yggdrasil her.