Computas gir til TV-aksjonen – bli med å gjøre en forskjell!

Denne uken går TV-aksjonen av stabelen og det vil være høyt aktivitetsnivå og giverglede i Computas til inntekt for Redd Barna. Computas har vært fast giver til TV-aksjonen siden 2018 og engasjerer seg også i år.

Inntektene til årets aksjon går til Redd Barna og deres arbeid med å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Pengene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan og DR Kongo, samt til barn i Norge som har flyktet fra krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred.

Computas bidrar til TV-aksjonen

I tillegg til å donere et beløp årlig, har Computas et løpende samarbeid med TV-aksjonen. Våre konsulenter støtter TV-aksjonen i å utvikle digitale løsninger som gjør at organisasjonen kan jobbe mer effektivt blant annet med rekruttering av bøssebærere. Bøssebæringen er fremdeles en bærebjelke i aksjonen, både ved å samle inn penger og spre kunnskap om formålet. 

Computas er representert i Oslos byaksjonskomité som ledes av ordfører Marianne Borgen. Tradisjon tro stiller også ledelsen opp når byaksjonen i Oslo inviterer til næringslivsdugnad. Deltakerne sitter samlet i to intense timer og ringer sitt eget nettverk og på TV-aksjonens giverlister og får bedrifter til å støtte årets aksjon. 

I tradisjons tro inviterer Computas også til et arrangement hos oss, både i Akersgata i Oslo og på DIGS i Trondheim, for å samle inn penger og sette fokus på årets viktige formål både internt og i IT-bransjen generelt. I tillegg til besøk fra TV-aksjonen og Redd Barna, blir det faglige foredrag, mat og drikke, og deltakerne får prøve seg på kodeutfordringer. Og jo flere utfordringer som løses, jo mer gir Computas til TV-aksjonen! Les mer om hva TV-aksjonen selv har skrevet om arrangementet her.

Bilde: TV-aksjonen – god stemning under tidligere Kode med Mening.

De ansatte i Computas oppfordres også til å gi av både egen tid og lommebok. Computas donerer et ekstra beløp for hver ansatte som stiller opp som bøssebærer på selve aksjonsdagen. I tillegg har Computas opprettet en Spleis som de ansatte oppfordres til å gi til og spre i sosiale medier. Bli med, støtt årets TV-aksjon og hjelp barn rammet av krig og konflikt!