Tilbake til Computas etter bare seks måneder

Erik Kringstad Olsen
Erik Kringstad Olsen er overingeniør og teamleder i Computas.

Bare seks måneder etter at han forlot bedriften, vendte utvikler Erik Kringstad Olsen tilbake til Computas. – Jeg er jo en Computasser, og selvom borte er bra er hjemme best, sier han.

Etter over fire år i Computas ville Erik utforske noe nytt, men etter kort tid savnet han arbeidshverdagen i konsulentselskapet Computas, som han beskriver som “hjemme”.

– Det er noe med kulturen og menneskene her, det er noe helt særegent ved Computas. Det er jo en grunn til at folk kommer tilbake hit, sier Erik Olsen, som vendte tilbake til Computas etter bare seks måneder i annen ansettelse.

En god balanse

Nå kombinerer han arbeidet som utvikler med rollen som teamleder hos Computas. Han har personalansvar for opptil 10 konsulenter, men jobber også på prosjekt som utvikler. 

– Å selv være utvikler i oppdrag samtidig som jeg har lederansvar for utviklere i samme situasjon, gir meg en tetthet til de jeg er leder for, og deres arbeidshverdag og behov. Det er en veldig spennende og en balanse jeg trives med, sier han 

Erik forteller at arbeidskulturen hos Computas oppleves som helt unik. Han sier at fokuset på samhold og samarbeid er er gjennomgående i hele selskapet, og bidrar til å bygge den kulturen han verdsetter så høyt. 

– Nå ser jeg frem til å bli kjent med teamet mitt, og å komme i gang med prosjekt. Jeg er jo en Computasser, og selvom borte er bra er hjemme best.