Computas har etablert seg i Trondheim

Nå ansetter vi teknologer

Computas, som fra før av har avdelinger både i Oslo, København og Bucuresti, har etablert seg i Trondheim. Vi holder til hos DIGS, Krambugata 2, i Trondheim sentrum – et kontorfellesskap for startups og vekstbedrifter i sentrum av byen. En levende møteplass for tech-bransjen med faglige og sosiale arrangementer.

Vår ambisjon er å ansette 15-20 personer i løpet av 2022. Vi skal skape en midtnorsk versjon av vår sterke Computas-kultur, preget av skaperglede, samarbeid og kunnskapsdeling. Vi har allerede flere spennende kundedialoger gående og oppdrag vi kan begynne å levere på umiddelbart gjennom gode samarbeidspartnere. Nå trenger vi deg som motiveres av å være med å bygge noe nytt, og finne nyttige løsninger på komplekse problemer for våre kunder.

Ida leder etableringen

Ida Ryland har jobbet som utvikler i Computas siden 2017, etter å ha vært sommerstudent i 2016. Hun har en Master i Algoritmer fra Universitetet i Bergen, og har jobbet i oppdrag hos både Aker Solutions, PGS og Ikea. Ida har som ambisjon å bygge et arbeidsmiljø som skal bli et av de mest attraktive for teknologer i Trondheim og søker nå både erfarne og nyutdannede som ønsker å være med på satsningen.

Hos oss er kunnskapsdeling, i en uformell setting, det aller viktigste. Folk er genuint glad i å dele erfaring og kunnskap

Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat