Computas Trondheim

Nå ansetter vi teknologer

Computas, som fra før av har avdelinger både i Oslo, København og Bucuresti, har etablert seg i Trondheim. Vi holder til i Trondheim sentrum, hos DIGS i Krambugata 2 – et kontorfellesskap for startups og vekstbedrifter i sentrum av byen. Teamet i Trondheim er i vekst, og signerte nylig en avtale med nettselskapet Tensio verdt 300 millioner kroner. Den første store kunden Computas har sikret seg etter å ha åpnet kontoret i Trondheim!

Jobb med oss

Computas er på utkikk etter å forsterke gjengen i Trondheim med enda flere hyggelige smartinger! Vi ser etter nettopp deg som ønsker å utgjøre en forskjell i hverdagen og inspireres av tanken på å være med på å forme Computas Trondheim. Nå trenger vi flere med på laget som kan være med på å bygge opp vårt nyeste kontor. Se våre ledige stillinger her!

Ida leder etableringen

Ida Ryland har jobbet som utvikler i Computas siden 2017, etter å ha vært sommerstudent i 2016. Hun har en Master i Algoritmer fra Universitetet i Bergen, og har jobbet i oppdrag hos både Aker Solutions, PGS og Ikea. Ida er opptatt av å bygge et av de mest attraktive arbeidsmiljøene for teknologer i Trondheim.

Hos oss er kunnskapsdeling, i en uformell setting, det aller viktigste. Folk er genuint glad i å dele erfaring og kunnskap


Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat