Hvordan overholde NIS2 og DORA?

Bilde: Computas

Sørg for at du oppfyller kravene til forretningskontinuitet, katastrofehåndtering og digital sikkerhet i henhold til NIS2 og DORA, med støtte fra en spesialist. Som Atlassian Platinum Partner med over 10 års erfaring, hjelper Computas deg med å navigere disse viktige områdene gjennom vår ekspertise på Atlassian.

Få hjelp fra en Atlassian ekspert

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Preben Huseby

Trykk her for kontaktskjema


Hvorfor velge Computas?

I Computas har vi brukt Jira, Confluence og andre verktøy fra Atlassian internt og i smidige prosjekter siden 2006. Verktøyene benyttes som i mange andre virksomheter innen IT, HR, finans, salg, marked og ledelse. Dette er altså verktøy for alle typer smidige team. Som en av få Atlassian Platinum Partner og Atlassian Cloud Migration Specialist i Norden, har vi i Computas et solid sertifisert fagmiljø innen både tekniske aspekter og smidig arbeidsmetodikk.

Vi rådgir virksomheter som ønsker å vite mer om Atlassian produktene, og hjelper til med å komme i gang med bruk av disse verktøyene. Vi har erfaring med skymigrering og bistår også virksomheter som allerede bruker verktøyene å utnytte potensialet enda bedre.