Atlassian

Atlassian tilbyr en suite av innovative produkter utviklet for å optimalisere alle former for samarbeid, i alle typer bedrifter. Millioner av brukere globalt benytter Atlassian-produkter. De mest kjente produktene er Jira, Jira Service Management og Confluence. Computas er Atlassian Platinum Partner og har levert Atlassian-rådgivning i over 10 år.

Vi hjelper deg i gang med å realisere en ny arbeidshverdag for deg og dine medarbeidere. Med programmene fra Atlassian kan du ta i bruk de beste verktøy og beste praksis for smidig arbeidsmetodikk.

Computas kan bistå med rådgivning og konsulent-tjenester innenfor


Hvorfor velge Computas?

I Computas har vi brukt Jira, Confluence og andre verktøy fra Atlassian internt og i smidige prosjekter siden 2006. Verktøyene benyttes som i mange andre virksomheter innen IT, HR, finans, salg, marked og ledelse. Dette er altså verktøy for alle typer smidige team. Som en av få Atlassian Platinum Partner i Norden, har vi i Computas et solid sertifisert fagmiljø innen både tekniske aspekter og smidig arbeidsmetodikk.

Vi rådgir virksomheter som ønsker å vite mer om Atlassian produktene, og hjelper til med å komme i gang med bruk av disse verktøyene. Vi har erfaring med skymigrering og bistår også virksomheter som allerede bruker verktøyene å utnytte potensialet enda bedre.

Vi tilbyr

  • Introduksjon til metodikk og verktøy som lar deg realisere en effektiv arbeidshverdag
  • Spesialtilpassede kurs og workshops
  • Bistand i beste praksis for bruk av verktøyene
  • Rådgivning i smidig arbeidsmetodikk – agile coach
  • Innføring og opplæring
  • Lisenshåndtering- og forvaltning
  • Migrering til Atlassian Cloud

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Preben Huseby