Atlassian

Atlassian tilbyr en suite av innovative produkter utviklet for å optimalisere alle former for samarbeid, i alle typer bedrifter. Millioner av brukere globalt benytter Atlassian-produkter. De mest kjente produktene er Jira, Jira Service Management og Confluence. Computas har levert Atlassian-rådgivning i over 10 år, og er Atlassian Platinum Partner og Atlassian Cloud Migration Specialist.

Person som skriver på datamaskin med Atlassian-logo

Vi hjelper deg i gang med å realisere en ny arbeidshverdag for deg og dine medarbeidere. Med programmene fra Atlassian kan du ta i bruk de beste verktøy og beste praksis for smidig arbeidsmetodikk.

Vi er Cloud Migration Specialized

Computas er som en av få nordiske partnere sertifisert som Atlassian Cloud Migration Specialist og Atlassian Platinum Partner. Dette er et bevis på et solid sertifisert fagmiljø innen både tekniske aspekter og smidig arbeidsmetodikk.

Sikkerhet, databehandling og GDPR, juridiske og tekniske problemstillinger inngår som viktige aspekter i en vellykket migrering, og ved å bruke en sertifisert leverandør sikrer man at nødvendige vurderinger blir gjort og at alt blir dokumentert underveis.

Les mer her!

Computas kan bistå med rådgivning og konsulent-tjenester innenfor


Hvorfor velge Computas?

I Computas har vi brukt Jira, Confluence og andre verktøy fra Atlassian internt og i smidige prosjekter siden 2006. Verktøyene benyttes som i mange andre virksomheter innen IT, HR, finans, salg, marked og ledelse. Dette er altså verktøy for alle typer smidige team. Som en av få Atlassian Platinum Partner og Atlassian Cloud Migration Specialist i Norden, har vi i Computas et solid sertifisert fagmiljø innen både tekniske aspekter og smidig arbeidsmetodikk.

Vi rådgir virksomheter som ønsker å vite mer om Atlassian produktene, og hjelper til med å komme i gang med bruk av disse verktøyene. Vi har erfaring med skymigrering og bistår også virksomheter som allerede bruker verktøyene å utnytte potensialet enda bedre.

Vi tilbyr

  • Introduksjon til metodikk og verktøy som lar deg realisere en effektiv arbeidshverdag
  • Spesialtilpassede kurs og workshops
  • Bistand i beste praksis for bruk av verktøyene
  • Rådgivning i smidig arbeidsmetodikk – agile coach
  • Innføring og opplæring
  • Lisenshåndtering- og forvaltning
  • Migrering til Atlassian Cloud

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Preben Huseby