Andre produkter

Gjennom vårt engasjement for å levere innovative løsninger til våre kunder, har vi etablert partnerskap med flere ledende teknologiselskaper. På skyteknologi jobber vi tett Google og Microsoft. I tillegg har vi lang erfaring med å tilby samhandlingsverktøy som Atlassian og monday.com. På denne siden finner du en oversikt over andre partnerskap vi i Computas er stolte av.

dbt

Computas er en av få dbt-partnere i Norge. Dbt står for Data Build Tool, og er et rammeverk som hjelper utviklere og analytikere å bygge, vedlikeholde og teste datatransformasjoner på en strukturert og kontrollert måte. Verktøyet er spesielt utviklet for å håndtere det komplekse og repetitive arbeidet med databehandling, og det er mye brukt i moderne datamiljøer.

Elastic

Computas er Elastic Verified Reseller Partner og har flere konsulenter sertifisert som «Elasticsearch Certified Engineer». Vi har lang erfaring og den ekspertise for å hjelpe våre kunder med å flytte dataene på en pålitelig og sikker måte fra hvilken som helst kilde og format, for å så søke, analysere og visualisere informasjonen i sanntid, ved å benytte både Elastics self-managed og SaaS tjenester. Ved å benytte Elastic-stacken er vi i bedre stand til å hjelpe våre kunder når det gjelder logganalyse, monitorering, observability, SIEM, og søk.

Aqua Security

Aqua Security hjelper bedrifter med å sikre sine cloud native applikasjoner fra utvikling til produksjon, enten de kjører i containere, serverløst eller på virtuelle maskiner. Det benyttes også mer og mer open source kildekode i moderne utvikling, og sikkerhet er viktigere enn noen sinne. Deres container Security Platform gir full innsikt i containeraktiviteten og gir organisasjoner muligheten til å oppdage og motvirke mistenksom aktivitet eller angrep. Aqua gir en automatisert og transparent sikkerhetsbeskyttelse, samtidig som det bistår med å følge retninglinjer og sikre compliance. De bygger bro mellom DevOps og sikkerhet, fremmer virksomhetens smidighet og akselererer digital transformasjon. Aqua er partner med Google, Azure og Amazon Web Services (AWS) og kan benyttes i alle disse miljøene.