AI i Confluence, Jira og JSM

19. Mar 09:00-09:45

Digitalt

Ønsker du enklere tilgang til analyser eller mer effektive søk i Confluence-innhold eller Jira-saker? Eller nysgjerrig på hvordan du kan ta samarbeidet i organisasjonen til nye høyder?

19. mars presenterte og demonstrerte produkteksperter fra Computas Atlassian Intelligence – AI-modulen som Atlassian nylig lanserte for Confluence, Jira og Jira Service Management. Modulen er tilgjengelig for alle premium- og enterprise-kunder, og har potensiale til å revolusjonere hvordan din organisasjon bruker Atlassian-produkter.

Hva er Atlassian Intelligence?
Atlassian Intelligence er en modul som legger til kunstig intelligens i Jira, Confluence og Jira Service Management (JSM). Modulen tilbyr blant annet søk etter Jira-saker og Confluence-innhold ved hjelp av naturlig språk.

Hvem er Computas?
Computas er Atlassian Platinum Partner og Atlassian Cloud Migration Specialist. Vi har et solid sertifisert fagmiljø innen både tekniske aspekter ved Atlassian-porteføljen og smidig arbeidsmetodikk. Over flere år har vi hjulpet virksomheter som ønsker å jobbe smartere ved bruk av digitale verktøy.

Fyll ut skjemaet for tilgang til opptak

Klikk her dersom påmeldingsskjemaet ikke vises på din enhet.