Jørgen og Arsalan fra Mattilsynet og Netcompany til Computas

Jørgen Nyborg-Christensen og Arsalan Khalid starter i Computas. Bilde: Computas

Saken ble først publisert på Kode24 12.02.2

Computas er stolt over å kunne meddele ansettelse av de to utviklerne:

  • Jørgen Nyborg-Christensen, fra Mattilsynet
  • Arsalan Khalid, fra Netcompany

– Starten på min Computas-karriere har vært veldig god, det er usedvanlig mye blide og hyggelige folk her på Computas-huset. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med både kolleger og kunder, sier Khalid i en inn/ut-melding til kode24.

Frista av hovedstaden

Bergenseren Jørgen Nyborg-Christensen har en mastergrad i informasjonsvitenskap ved UiB fra 2021. Etter studiene jobba han som fullstack-utvikler i Fiskeridirektoratet i Bergen. I januar 2023 flytta han fra hjembyen til Oslo, til en utviklerstilling i Mattilsynet.

Nå jobber han altså i Computas.

– Jeg er spesielt interessert i frontend-utvikling med React, utforsking av AI og bruk av teknologier som GCP, Kotlin, Spring Boot og Kafka/NATS, sier Nyborg-Christensen.

– Også smidig arbeidsmetodikk, samt hvordan man bygger velfungerende team er noe jeg engasjerer meg for. Nå ser jeg veldig frem til å komme i gang for fullt med å bygge samfunnsnyttige applikasjoner sammen med alle de hyggelige smartingene her i Computas.

Vil brukes av mange

Også Arsalan Khalid voste opp utenfor hovedstaden, på Flateby i Enebakk kommune. I 2018 flytta han til Oslo for studier, der han fullførte en mastergrad innen programmering og systemarkitektur ved UiO i 2022. Etter studiene fikk han jobb som utvikler i Netcompany, før han nå bytter til Computas.

– For meg har det alltid vært interessant å lage noe som blir brukt av mange mennesker. Derfor har jeg spesielt interesse i utvikling av samfunnsnyttige løsninger, og da særlig fokus på sikkerhet og personvern, sier Khalid.

– I tillegg til at Computas jobber med mange spennende prosjekter, der jeg kan dyrke interessene mine videre, er det viktig for meg å jobbe for en arbeidsgiver som setter kompetanseheving i høysetet. Computas har et rykte på seg for å være rå på utvikling av egne ansatte, det gleder jeg meg til å oppleve på kloss hold.