Sadan Ekdemir til Computas

Sadan er ny overingeniør (senior fullstack utvikler) i avdeling for brukeropplevelser og digitale flater i Computas.

Sadan er ny overingeniør (senior fullstack utvikler) i avdeling for brukeropplevelser og digitale flater i Computas.

Computas’ nyeste fullstack-utvikler Sadan Ekdemir er oppvokst og utdannet i Tyrkia, med mastergrad i softwareutvikling fra Uppsala Universitet i Sverige. Hele sitt profesjonelle liv har han tilbrakt i Norge i både i større selskaper og i mindre start-ups. Jobben i Computas er hans første møte med konsulent-tilværelsen. 

Computas skilte seg ut, forteller han. – Møtet med Computas var helt klart den mest positive opplevelsen med en intervjuprosess jeg har hatt. Menneskene jeg traff var interessante og hele prosessen opplevdes som spennende. Jeg ble, og er fremdeles, veldig imponert over hvor ansatteorientert Computas er, ikke bare på papiret, men faktisk i hverdagen. 

Variert hverdag

I studietiden i Istanbul oppdaget Sadan at fagene han virkelig likte i kjemiingeniør utdannelsen var programmeringsfagene. Derfor valgte han videre studier innen Software utvikling.

– Jeg har alltid gravitert mot kreative fagfelt og aktiviteter, og det var nok derfor jeg ble dratt mot softwareutvikling. Jeg liker at det er kreativt og at man lager noe, sier han. 

Sadans kreative utfoldelse er ikke begrenset til jobben i Computas. På fritiden lager han musikk og tar oppdrag som fotograf for andre musikere og artister. 

– Jeg har jo en variert hverdag, kan man si, og det trives jeg godt med. Derfor har jeg vært nysgjerrig på konsulenttilværelsen, og nå er jeg veldig klar for tiden fremover, avslutter han.