Svein Ole Matheson Sevle til Computas – rett ut i prosjekt

Svein Ole Matheson Sevle går fra Kongsberg Defence & Aerospace til Computas. Bilde: Computas

Saken ble først publisert på Kode24 30.04.24

Svein Ole Matheson Sevle melder overgang fra Kongsberg Defence & Aerospace til Computas’ avdeling Kode. Starten på Computas-karrieren har vært innholdsrik for 26-åringen, som allerede er ute på prosjekt hos kunde.

Etter å ha fullført mastergraden i datateknologi ved NTNU i 2021, begynte Matheson Sevle i Kongsberg Defence & Aerospace. I Kongsberg Gruppen jobbet han med backend C++ utvikling, og nå ser han frem til å prøve nye teknologier og løse utfordringer for Computas’ kunder: 

– Jeg liker utfordringer som ikke nødvendigvis har en entydig løsning, men hvor løsningen må finnes gjennom en prosess. Derfor ser jeg veldig frem til å bryne meg på komplekse oppgaver på vegne av Computas’ mange spennende oppdragsgivere, sier Matheson Sevle.

En god match

Matheson Sevles faglige interesser sirkler særlig rundt AI og systemutvikling. Da han bestemte seg for å flytte fra Kongsberg til Oslo, var det derfor viktig for ham å finne en arbeidsgiver der han kunne dyrke disse interessene videre. 

I forbindelse med at han hadde bestemt seg for å sette kursen mot Oslo, forhørte han seg med kompiser i konsulentbransjen for å finne ut av hvilke selskaper som kunne passe ham best. Matheson Sevle innså raskt at Computas kunne være en god match: 

– Jeg hørte litt rundt med kompiser i bransjen og fikk et veldig godt inntrykk av Computas. Jeg fikk høre at selskapet har mange forskjellige kunder med spennende prosjekter, sier han og legger til at han har rukket å få et godt førsteinntrykk av sin nye arbeidsgiver: 

– Den første tiden har vært veldig lovende. Jeg føler at jeg allerede er godt i gang, i tillegg har jeg stiftet mange nye og hyggelige bekjentskaper. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.