Til Computas som senior kunnskapsingeniør

Mårten Elmgren, Senior kunnskapsingeniør
Mårten Elmgren, Senior kunnskapsingeniør

Etter nesten syv år i Visma (Visma ble i oktober 2022 en del av Twoday, red.anm) begynner Mårten Elmgren denne uken i rollen som Senior kunnskapsingeniør hos Computas. Det var som konsulent i Visma at Mårten traff sine nå nye kollegaer da de jobbet sammen på prosjekt. De fortalte om Computas’ sosialfaglige miljø.

– I samtale med kollegaene mine der, beskrev de den typiske ansatte i Computas som “en hyggelig nerd”, og akkurat denne beskrivelse traff meg. Da tenkte jeg at “dette er interessant”,  forteller Mårten. 

For Mårten som har har bred erfaring med konsekvensvurdering, løsnings-beskrivelse, datamodellering og systemutvikling, betydde “en hyggelig nerd” at det var rom for å gi det faglige, og faglig utvikling oppmerksomhet t i Computas. 

– Det virket som at det var et veldig godt miljø i Computas, både faglig og sosialt. Nå når jeg er en del av selskapet kan jeg bekrefte at det stemmer, sier han. 

– Man merker fort at det er godt arbeidsmiljø her, fortsetter han. Folk smiler i gangene, det er en avslappet stemning og ingen høye skuldre. Kollegaer samles i fellesarealene til faglig småprat, og alle som er her vil gjerne dele erfaringer og kunnskap med hverandre, forteller han om sine første dager i IT-konsulentselskapet. 

Nå ser han frem til å sitte i lokalene i Akersgata, bli bedre kjent med kollegaene og arbeidet, og til å utforske ny teknologi.

– Jeg er også spent på å teste ny teknologi. Å bruke Kotlin profesjonelt er for eksempel er noe jeg ikke har gjort før og ser frem til, avslytter han.