To nye utviklere til Computas

Dlzar Balisany og Knut Halvor Skrede i Computas.

Saken ble først publisert på kode24

Computas har ansatt de to erfarne utviklerne Dlzar Balisany og Knut Halvor Skrede. Balisany begynner i Computas’ avdeling for brukeropplevelse og digitale flater, etter at han har jobbet seks år som selvstendig konsulent. Knut Halvor Skrede skal jobbe i avdeling AI og kommer fra jobben som Lead Software developer hos Cardiaccs. 

– Computas har rykte på seg for å ha et godt arbeidsmiljø og en fin kultur, i tillegg er det en stor styrke at selskapet er ansatteid. Derfor har jeg lenge tenkt at Computas blir den første døren jeg skal banke på hvis jeg en dag skal gå tilbake til et konsulenthus, sier Balisany. 

Han får støtte fra Skrede, som også så på arbeidsmiljø som en viktig faktor for at han endte opp i Computas: 

– Mitt inntrykk er at Computas-ansatte er en gjeng med hyggelige folk som har lave skuldre, og at folka som jobber her trives godt.

Vender tilbake til konsulentbransjen 

Dlzar Balisany har en master i Design, Use, Interaction fra UiO, og har siden masteren ble levert jobbet som systemutvikler. Siden 2018 har han jobbet som selvstendig konsulent, før det jobbet han i Visma Consulting og Sopra Steria. 

Balisanys faglige interesser dreier seg særlig mot Frontend og UX, og han har i løpet av karrieren utviklet et spesielt øye for frontend- og mobilutvikling, rike brukergrensesnitt, brukervennlighet og brukeropplevelser. 

– Jeg har jobbet sammen med Computas-ansatte ute i tidligere prosjekt ved flere anledninger, da fikk jeg et godt inntrykk av selskapet og folka som jobber her, sier han og legger til: 

– Her i Computas har jeg trygghet, stabilitet, struktur og flinke kollegaer som jeg kan lære mer av. Nå ser jeg frem til å jobbe med flotte mennesker og komme i gang med arbeid for våre spennende kunder. 

Skal lage løsninger basert på godt håndarbeid

Knut Halvor Skrede har mastergrad i Computer Science and Engineering fra NTNU. Han har erfaring fra Roxar, AIA Science, Tapad, og kommer fra jobben som Lead Software developer i Cardiaccs. I rollen som Lead Software developer  kommuniserte han med domene-eksperter ved Oslo universitetssykehus for å hente ut kunnskap som er nødvendig for å lage en programvareutviklings- og forskningsplan.

Nå ser gleder han seg til å ta fatt på oppgaver på vegne av Computas’ kunder: 

– Jeg gleder meg til å jobbe med kompliserte prosjekter som involverer cloud, data og AI i samarbeid med dyktige mennesker som jeg kan lære mye av, sier han før han avslutter: 

Computas virker som et godt sted å være med tanke på faglig og personlig utvikling. Jeg brenner for å lage gode løsninger basert på godt håndarbeid, nå gleder jeg meg til å komme i gang med å hjelpe kundene med å oppnå sine mål.