Gratis trusselvurdering av din virksomhets innkommende e-poster

Vet du hvor mange svindel-mail din organisasjon har mottatt det siste halvåret? Computas tilbyr nå i samarbeid med Tessian en gratis og uforpliktende trusselvurdering av din organisasjons innkommende e-poster.

Hvorfor bør din organisasjon foreta en trusselvurdering?

E-post er en åpen inngangsdør inn til din organisasjons systemer og data. Sikkerhetsløsningen som ligger integrert i din organisasjons e-postsystem bruker kanskje regel- og signaturbaserte metoder for å oppdage kjente trusler. Men trusselbildet endrer seg konstant som følge av stadig mer utspekulerte metoder for phishing- og etterligningsangrep. Dette betyr at det finnes mange ukjente trusler der ute. Og dette er nok grunnen til at 90 % av alle vellykkede cyberangrep mot bedrifter skyldes menneskelige feil. Organisasjoner som tar sikkerhet på alvor må derfor ha fokus både på e-postsikkerhet og kompetansebygging hos de ansatte.

Hvordan foregår trusselvurderingen?

Tessian er en SaaS-tjeneste som integreres enkelt via API med din organisasjons epostserver. Trusselvurderingen tar ca 90 minutter å gjennomføre. Integrasjonen brukes utelukkende til å trekke ut metadata fra historiske e-poster for å generere rapporten. Det er ikke behov for noen manuell konfigurasjon.

I rapporten vil vi fremheve alle ondsinnede e-poster som har passert deres IT sikkerhetssystemer i løpet av de siste seks månedene, og som Tessian sitt system ville ha oppdaget og advart sluttbruker om. Videre hjelper vi deg med å kvantifisere kvaliteten på e-postsikkerheten til organisasjonen og om dere er i faresonen fra spesielt avanserte etterligningsangrep.

Hvordan komme i gang?

Kontakt meg på e-post for en uforpliktende prat.

Preben Huseby