Astri Marie Ravnaas og Magne Solberg inn i styret til Computas

Astri Marie Ravnaas (29) har erfaring fra en rekke IT-selskaper og er til daglig teamleder i Orkla IT. Hun har spisskompetanse på sikkerhet. Et område som er fundamentalt i digitaliseringen av offentlig og privat sektor og derfor høyt på agendaen i Computas. Ravnaas ble i 2021 utnevnt som én av 50 ledende kvinner innen teknologi i Norge av Abelia og ODA-Nettverk.

– Jeg er stolt og ydmyk over å bli valgt inn som styremedlem i Computas. Jeg håper at jeg kan bidra inn i styret med min brennende interesse for sikkerhet, teknologitrender, og med å stille gode spørsmål. Nå ser jeg frem til å bli endra bedre kjent med de dyktige folkene og det sterke fagmiljøet i Computas, sier Astri Ravnaas.

Magne Solberg (52) har bred ledererfaring fra en rekke foretak, både fra kunde- og leverandørsiden. Han er daglig leder i Iver Norge, en ledende nordisk leverandør av skybaserte IT-tjenester. Han drar også med seg verdifull erfaring fra en rekke relevante styreverv i løpet av sin karriere.

– Computas er godt posisjonert for å støtte den digitale omstillingen i både offentlig og privat sektor, men fortsatt med et stort potensial for utvikling. Med min ledererfaring fra både  kunde- og leverandørsiden i det nordiske markedet, håper jeg å kunne bidra til inn i den strategiske utviklingen av «Computas 2.0», sier Magne Solberg.

 

Styrker og kompletterer dagens styre

Styreleder for Computas, John Nyheim er svært fornøyd med valgkomiteens innsats, og er glad for å få Ravnaas og Solberg med på laget.

– Tilsettelsen av de nye styremedlemmene er resultatet av en svært grundig prosess. Målet var å sikre at de nye medlemmene utvider styrets totale kompetanse og sikrer en mer mangfoldig sammensetning. Jeg er veldig fornøyd med kompletteringen av styret, sier styreleder i Computas, John Nyheim.

I tillegg til Nyheim og de to nye styremedlemmene, består styret av Espen Falla og to ansattrepresentanter, Jørgen Frøysadal og Karoline Dybendal Aulie. Styret satser på videre vekst for ansatteide Computas.

– Computas har ambisjoner om å styrke sin posisjon i Norden, noe vi jobber målrettet med. Jeg er overbevist om at det styret vi har konstituert, sammen med selskapets dyktige medarbeidere og ledere, vil kunne ta Computas til nye høyder, avslutter Nyheim.