Atlassian teknologipartnere

Integrasjoner og apper er viktig for å få fullt utbytte av Atlassian sine produkter. Disse tilleggene utvider funksjonaliteten til Atlassian-plattformen, slik at brukere kan tilpasse og optimalisere arbeidsflyten etter sine spesifikke behov. Computas har god kjennskap til de mest populære tilleggsproduktene, og har også inngått partnerskap med flere av leverandørene.

Adaptavist

Adaptavist er en global leverandør av teknologiske og innovative løsninger som hjelper organisasjoner med å jobbe smidigere og overkomme utfordringer knyttet til digital transformasjon. Selskapet ble grunnlagt i 2005, og er i dag en global gruppe selskaper med over 1000 ansatte, 22.000+ kunder, bl.a. halvparten av Fortune 500-lista.Les mer om Adaptavist her!

Appfire

Appfire er en ledende leverandør av programvare og utvidelser til Atlassian-plattformen. Deres løsninger dekker flere områder, som for eksempel samarbeid, DevOps, arbeidsflyt og mye mer. Med over én million brukere og den mest utbredte porteføljen av Atlassian-apper, bidrar Appfire sine produkter til at brukere over hele verden kan jobbe smartere. Les mer om Appfire her!

Deviniti

Med over tjue års IT-erfaring har Deviniti blitt en anerkjent Atlassian Platinum Solution Partner i Europa, som spesialiserer seg på Cloud and IT Service Management (ITSM) og tilbyr bestselgende apper på Atlassian Marketplace. Selskapets team på mer enn 300 eksperter fokuserer på å tilby skreddersydde løsninger, med sikte på å optimalisere forretningsprosesser for ulike bransjer, hovedsakelig IT-bedrifter, bank- og finansinstitusjoner. Les mer om Deviniti her!

HYCU

HYCU leverer databeskyttelse som en tjeneste (DPaaS). Plattformen deres tilbyr bl.a. beskyttelse, gjenoppretting og data compliance-funksjoner for Jira, Confluence, Jira Service Management, BitBucket, Jira Work Management, Product Discovery og Trello. Les mer om HYCU her!

Stiltsoft

Stiltsoft er en Atlassian Platinum Marketplace Partner som forsterker brukeropplevelsen med Atlassian-produkter. Deres primære fokus er apputvikling for produkter som Confluence, Jira og Bitbucket. Over 12 000 organisasjoner over hele verden har bruker løsninger fra Stiltsoft for å jobbe enda mer effektivt. Les mer om Stiltsoft her!

Tempo

Tempo tilbyr utvidelser til Atlassian for tidsstyring og ressursplanlegging. Løsningene deres forbedrer forståelsen av arbeidsinnsats og optimaliserer arbeidsflyt på tvers av de ulike verktøyene i Atlassian-porteføljen. Les mer om Tempo her!

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Irina Bulf