Woman Writing On A Whiteboard

Computas og GÉANT knytter forskning og utdannelse til Google Cloud

Computas leverer skytjenester på Google Cloud Platform til GÉANTs medlemsinstitusjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Romania, Moldova, Hellas og Nord Makedonia.

Open Clouds for Research Environments Project (OCRE), har som mål å forenkle skybasert adopsjon i det europeiske forskningsmiljøet ved å samle skyleverandører, Earth Observation (EO)-organisasjoner og forsknings- og utdanningsmiljøer gjennom tjenesteavtaler som er klare til bruk og €9,5 millioner til sky adopsjon.

Om Computas

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester og har spesialisering innen kunstig intelligens, maskinlæring og skybaserte løsninger. Vi har over 280 konsulenter med spisskompetanse og erfaring innen et bredt spekter av fagområder. Fagkulturen er sterkt forankret i selskapet, og over 90 % av de ansatte har utdannelse på mastergradsnivå eller høyere. Les mer om oss her.

Hva Computas tilbyr medlemsinstitusjonene i GÉANT

Computas tilbyr en generell rammeavtale der GÉANT-medlemmer kan bestille Google Cloud Platform-tjenester eller andre spesifikke konsulenttjenester knyttet til sky adopsjon.

GÉANT-medlemmer får tilgang til en lang rekke rabatterte eller gratis tjenester som inngår i Computas og Google Cloud sitt forslag til rammeavtale:

Computas og Google Clouds forslag til rammeavtale

  • Lokale rabatter for GÉANT-medlemmer når de bruker Google Cloud Platform-tjenester (mer informasjon ved registrering i vår bestillingsportal)
  • Gratis peering-forbindelse (flere detaljer her)
  • Gratis prøveversjon av Google Cloud Credits (mer informasjon her)
  • Gratis opplæring og sky adopsjonsstøtte (mer informasjon her)
  • Gratis Cloud-workshops – 4 arrangementer pr. år (flere detaljer ved registrering i vår bestillingsportal)
  • Ingen gebyrer for internett egress fees (ingress/egress), rabatt inntil 15 % av de totale månedlige Google Cloud-gebyrene (mer informasjon her)
  • Rabatter for vedvarende bruk av Google Cloud Compute Engine (mer informasjon her)
  • Rabatterte priser mot å betale for Google Cloud-ressurser i 1 år eller 3 år (mer informasjon her)
  • Computas’ profesjonelle skytjenester for sky adopsjon (flere detaljer ved registrering i vår bestillingsportal)

Vær oppmerksom på at det kreves en eksisterende bruker for å logge på bestillingsportalen. Hvis du er ny bruker, kan du be om konto på «Be om OCRE-tilgang» -knappen ovenfor.

Flere detaljer om vår OCRE Service Catalogue, samt om gjeldende rabatter, er tilgjengelig i vår Bestillingsportal.

Vil du vite mer?

Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg

geant.ocre@computas.com