28. Sep 09:00-09:45

Digitalt

Alle snakker om kunstig intelligens (AI) for tiden, og mange føler nok at også deres virksomhet må begynne å utforske disse mulighetene. Hva om aktører innen detaljhandel for eksempel kunne automatisert prosessen med å konvertere innkommende bestillinger på e-post til ordrelinjer i systemet? Eller generert skreddersydde tilbud og kommunikasjon automatisk til både eksisterende og potensielle kunder?

Dette er bare to av mange eksempler på hvordan AI kan bidra til å effektivisere interne prosesser og levere bedre kundeopplevelser – eller med andre ord: spare penger og øke omsetningen.

Men hvordan kan din virksomhet komme i gang?

Computas har jobbet med AI siden 80-tallet, og er ledende i Norden på Google Cloud-teknologi. Gjennom dette webinaret ga vi våre tips til å lykkes med AI på Google Cloud og suksesshistorier fra noen av våre norske kunder.

Gjennom webinaret lærte du blant annet mer om:

  • Google Cloud – kort introduksjon til fordeler og AI-muligheter skyen gir deg.
  • Hva gjør andre virksomheter på AI?
  • Hvordan kan din bedrift komme i gang med AI-teknologi?

En av dagens foredragsholdere

Morten Forfang har PhD i Kunstig Intelligens og er fagdirektør for Skyplattform i Computas. Han er en erfaren foredragsholder som er flink til å formidle kompliserte ting på en enkel måte. Med lang fartstid som IT-konsulent har han hjulpet en rekke bedrifter med å lykkes på sin skyreise og bruk av AI.