Fire ting du må vite før du flytter bedriften til Google Cloud

Stadig flere norske bedrifter skaffer seg et sterkt konkurransefortrinn ved å flytte sine IT-systemer og data til skyplattformen Google Cloud. For mange blir dette en døråpner for å effektivisere sine arbeidsprosesser, modernisere og utvikle gode digitale kundeopplevelser. Her er fire viktige fordeler for deg som går med tanker om å flytte til Google Cloud, slik vi i Computas ser det.

1. Økt effektivitet og tilgjengelighet

Google Cloud gir selvfølgelig alle på bedriftens team tilgang til bedriftens informasjon og systemer uansett hvor de er lokalisert. Og husk at skylagring generelt er tryggere enn lokal datalagring. Google etablerer nå også en egen skyregion på norsk jord, for dem som er avhengig av det.

2. Økt fleksibilitet og skalerbarhet 

Behov for mer datakraft og lagring, på kort eller lang sikt, er enkelt tilgjengelig i skyen. Du betaler for forbruk der og da, og slipper å planlegge for ekstra serverkapasitet langt fram eller overdimensjonerte og utdaterte lagringsvolum for å sikre din bedrift. Optimalt for bedrifter som planlegger for rask vekst!

3. Økt evne til å drive innovasjon og skape konkurransefortrinn 

Google Cloud handler ikke bare om datalagring og databehandling, men også forretningsutvikling og innovasjon. Det kan for eksempel handle om kundeorientert apputvikling eller utnyttelse av mulighetene som ligger i dataanalyse og kunstig intelligens. Computas har vært Google Cloud-partner gjennom en årrekke og har et av Nordens fremste ekspertmiljøer på optimal utnyttelse av plattformen, med bred erfaring i å skreddersy og utnytte Google Cloud sine innovative løsninger etter bedriftens behov.

– Computas har gjort disse prosessene mange ganger. Både for store bedrifter som Aker Solutions og Rambøll, samt offentlige instanser som NAV og Brønnøysundregistrene, men også like gjerne for mindre bedrifter som Diger Distro og Wash World, sier Morten Forfang, fagdirektør for Skyplattform i Computas. 

4. Seminar om hvordan man lykkes

– Vi kjenner alle utfordringene overgangen til skyløsninger skaper. Derfor kan vi gjøre flyttingen mest mulig smertefri og vet å utnytte løsningene. Vi er litt som et proft og hyggelig flyttebyrå for deg som skal flytte til skyen – og som forstår at flytteprosessen handler om mer enn å få eskene på innsiden av døren i ditt nye hjem, sier Forfang i Computas. Dette vil vi gjerne fortelle mer om og inviterer derfor til webinar om Google Cloud, mulighetene som ligger i teknologien og suksesshistorier fra andre norske bedrifter.

Den fjerde fordelen er altså webinaret “Google Cloud – muligheter og suksesshistorier” den 31. mai. Du kan melde deg på her.

31. mai kl 14:00-15:00

Gratis webinar: Google Cloud – muligheter og suksesshistorier


Er du en liten eller mellomstor bedrift som planlegger å flytte til Google Cloud? Eller er du usikker på om du utnytter alle mulighetene skyen gir – som for eksempel AI og dataanalyse? Vi gir deg tips og suksesshistorier fra noen av våre norske kunder som har lykkes med overgangen til Google Cloud.

Psssst! Meld deg på nå, og motta gavekort fra Foodora! Noen som sa pizza?