Gikk fra Computas til Oda – men nå er han tilbake

Simen Selseng er tilbake i Computas

Saken ble først publisert på Kode24 03.11.2023

31 år gamle Simen Selseng er ansatt som senior data engineer hos Computas. Men det er ikke første gang!

Da Simen tok mastergrad med spesialisering innen kunstig intelligens fra NTNU i Trondheim hadde han i 2016 sommerjobb i Computas. Etter endt studie, startet han som konsulent i selskapet.

Senere sluttet han, for å jobbe med den interne dataplattformen for maskinlæring og analyse hos Oda. Men nå er han tilbake!

Føltes som utplassering

– Det føles vel egentlig bare litt som om jeg har vært utplassert på et eksternt prosjekt et par år, og er nå tilbake for å gå inn i et nytt et, sier Selseng i en inn/ut-melding til kode24.

– Det føltes helt naturlig å komme tilbake når muligheten bød seg. Computas fortsatte å invitere meg på både fagkvelder og sosiale arrangementer etter jeg sluttet, så de har vel egentlig aldri føltes så langt unna.

– Det er jo hyggelig at folk husker meg fra jeg var her sist, også er det selvsagt ekstra hyggelig når de litt «høyere opp i systemet» kommer for å si at de synes det er stas at jeg er tilbake.

Direktør Trond Eilertsen er fornøyd

Etter at Simen startet hos Computas igjen har det blitt mye fokus på Google Cloud, Python og maskinlæring.

Computas har den siste tiden vunnet store kontrakter og nye oppdrag, og vi er avhengig av å fortsette å ansette nye folk i selskapet.

Administrerende direktør Trond Eilertsen er spesielt fornøyd når tidligere kolleger vender tilbake.

– Det er en god tradisjon i Computas at mange av våre tidligere ansatte velger å komme tilbake til oss. Vi er veldig fornøyde med å få Simen tilbake som kollega. Han har en svært relevant kompetanse innenfor AI som vil ha stor verdi for våre kunder fremover, sier han.